ну і манери у вас тут :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
видно хто тут перший почавAnGeL писав: а ми тут з вами двома домовлялись на особистості не переходити!!! ти вже другий раз перший начинаєш!!!
AnGeL писав: axel, тобі є шось зле чи як? а то щось та вся твоя писанина схожа на брєдятіну людини з білою гарячкою. ти краще стишся троха, бо зараз знов шось тобі напишу, шо буш обіжався потім і погорожував зустрічами
AnGeL писав: ти скотина ти тупа
axel писав: Enter написав:
протирати штани перед монітором,
проперджувати табуретку
axel писав: Не розказуй, он малий свій японський дунгів поремонтувати не може
axel писав: Нє. Шось поламалося, ми йдем або в магазин на Корольова, або до диллера. А ти в магазин навпроти мотозаводу, або на торпедо.
Ну або в сам мотозавод
і я то я почав, агаaxel писав: Та чо, просто зловлю і випишу одного сочного шпіцака по-галицьки
Speedo писав: що недивно із його манерою спілкування
Speedo писав: я тебе розрагулю і роги тобі пообломую
так, але прерогатива дизеля це розхід, хонда з аналогічною потужністю не буде брати 4.5 по трасі чи 6 містоStuff писав: рівняти мотори з однаковими крутними і об'ємами, те, що 1.9 ТД поїде швидше то факт, а що там із 1,6 дизелем? в мене самий дохлий мотор з хонд, до нього беріть такий самий дизель, шо там...
Температуру збив?BOXER писав: енджела на кол!
то не показникRULES писав: типова машина бідних домогосподарок і бідних студентів
ти ше шось таке напишеш, і взагалі не зможеш більше кінчити нінашоRULES писав: CRX на якого Angel майже кінчає
ціниться в нас від 5 тис. баксівRULES писав: бідних домогосподарок і бідних студентів
невже виставиш фотку прелюда з інстальованим туди турбодизелем від ВАГа???AnGeL писав: ти ше шось таке напишеш, і взагалі не зможеш більше кінчити нінашо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість