ага, чітер, дивись щоби вас там не пожерлиaxel писав: Ага... важай. 90 сильний 1,9 TDI тебе зжре, що пискнути не встигнеш

бо зараз почнемо ваш 1,9 з 1,6 хонда рівняти, то попісяєтесь десь по-дорозі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, чітер, дивись щоби вас там не пожерлиaxel писав: Ага... важай. 90 сильний 1,9 TDI тебе зжре, що пискнути не встигнеш
В РХ-8 тоже 1.3. Але завалить ваш e30, не?Kost писав:пре мене як хондоводи розказують за цівіки з диво мотором 1.6 втек, яких в україні може 5% зі всіх дохляків з стоковими 1.3 чи 1.5))) а ті шо з втеком ті продаються не по бюджетним цінам в 5-6 тис про які тут всі говорять а 8-9 мінімум)))
RX швидше завалить свій моторTimeKeeper писав: В РХ-8 тоже 1.3. Але завалить ваш e30, не?
і серед тих 5% втекових нормально їде тоже десь 5%Kost писав: а ті шо з втеком ті продаються не по бюджетним цінам в 5-6 тис про які тут всі говорять а 8-9 мінімум)))
vovka писав:RX швидше завалить свій моторTimeKeeper писав: В РХ-8 тоже 1.3. Але завалить ваш e30, не?а Е30 після того ше 20 років їздити буде ))
TimeKeeper писав: В РХ-8 тоже 1.3. Але завалить ваш e30, не?
RX7 кручє ) олдскул, твін турбо і 280 сил )TimeKeeper писав: Але машинка гарна.
нормальний мотор :) життя коротке зато яскраве :)TimeKeeper писав: Жаль шо япошки так протупили з мотором
та ладно.. всьо там ремонтується тільки дорого і не в нас у Львові :)Kost писав: ага, і втикне на 80 тис без можливості ремонту
Не можу зрозуміти до чого ти це несеш. Я їжджу на БМВ кожного дня в будь яку погоду, і все ок.DNK писав: всі хочуть нове на фулі і шоб їздило кожен день і всюди а не ховати машину на зиму в гараж і літом три рази їздити і казати ,да бумер це тєма ніфіга не гниє і не ламається
ага... знавецьDNK писав: я зною шо таке бмв
Не палися... бо зараз по мові всі про тебе зрозуміють.DNK писав: Бо це чіста вася рарітет
тому і появляються такі цікаві і шагающі в ногу со временєм проектиvovka писав: та ладно.. всьо там ремонтується тільки дорого і не в нас у Львові
та не)) я тут так чіста паржать під гарний настрійvovka писав: накидати тобі відеомануалів по ремонту ? )))
ти зaїбaвKost писав: Stuff, а ти ше мені поплачишся в сорочку як тебе харить твій цівік і як він ламається і як всьо тарабанить і як скоро всьо полізло ржаве через пару місяців після покраски
заміть, у всіх моїх постах по відношенню до Angel є смайли, ми собі так завжди спілкуємось в таких тонах і це нормально. Чо ти кіпішуєш?DNK писав: одне харить чого ви бакленете Енджела
Жінка твоя в японських машинах шарить, йди їй краще клавіатуру віддай і хай тут пише щось за тебе. Хоч якась та й користь буде.DNK писав: але хто в теме той шарить
Ах ти шакал!Stuff писав: але незалежно від того я як говорив що Гольф 3 сама коньчена машина на планеті так і буду казати
то треба хай бабка Ванга розсудить, патерялася яaxel писав: Ах ти шакал! Ти ж казав шо Passat B4 самий кончений. Выталя, оприділися
оу шииитStuff писав: то треба хай бабка Ванга розсудить, патерялася я
ай Вєталь-Вєталь... кагтимог?!Stuff писав: то треба хай бабка Ванга розсудить, патерялася я![]()
шо ти знаєшKost писав: пре мене як хондоводи розказують за цівіки з диво мотором 1.6 втек, яких в україні може 5% зі всіх дохляків з стоковими 1.3 чи 1.5))) а ті шо з втеком ті продаються не по бюджетним цінам в 5-6 тис про які тут всі говорять а 8-9 мінімум)))
ти скотина ти тупаaxel писав: заміть, у всіх моїх постах по відношенню до Angel є смайли, ми собі так завжди спілкуємось в таких тонах і це нормально. Чо ти кіпішуєш?
таке враження що їх обєднує щось більше ніж однакові автомобіліStuff писав: DNK написав:
Енджел забий на них,глянь краще як вони один на одного дивляться [цензура] я куэю
+!!!
+1000000Stuff писав: Гольф 3 сама коньчена машина на планеті так і буду казати
нє. В4 ще нормальне тачко, а от В3 йде зразу після Г3axel писав: Passat B4 самий кончений
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей