в тебе шо зі слухом проблемиOlexandr писав: Тереххкотіння в нових дизелів немає,а в старих нормально настроєних мінімальне

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в тебе шо зі слухом проблемиOlexandr писав: Тереххкотіння в нових дизелів немає,а в старих нормально настроєних мінімальне
Більше зі зоромandriy320e30 писав:
в тебе шо зі слухом проблеми![]()
![]()
.
AnGeL писав: "ваген не ламається" і "zzz"![]()
![]()
AnGeL писав: дизель апріорі
Бачу тобі то слово ппц як сподобалосьAnGeL писав: якого апріорі
проперджувати табуреткуEnter писав: протирати штани перед монітором,
Не розказуй, он малий свій японський дунгів поремонтувати не можеEnter писав: Зараз нема такого що не ремонтується,
Нє. Шось поламалося, ми йдем або в магазин на Корольова, або до диллера. А ти в магазин навпроти мотозаводу, або на торпедо.AnGeL писав: Enter, та ну? типу поламався новий дизельний бмв
в суботу в загсі бачив дві відносно нові бмв :) (недуже розбираюсь в моделях бмв після E46). рохкання було чути за 100+ метрів (я неперебільшую) :)andriy320e30 писав: не тарахкочуть сильно хіба нові машини але 6 і більше циліндрів і то непорівняти з бензиновими
я ж говорю має буте 6циліндрів і вище тоді чогось шум набагато меншийvovka писав: в суботу в загсі бачив дві відносно нові бмв :) (недуже розбираюсь в моделях бмв після E46). рохкання було чути за 100+ метрів (я неперебільшую) :)
хйз де то є такий дизель який не рохкає зовсім (отак щоби став біля машини і не зрозумів чи то бензин чи дизель), певно тіки в салоні поки зовсім новий.
Мені афігєнноAnGeL писав: axel, тобі є шось зле чи як?
Та чо, просто зловлю і випишу одного сочного шпіцака по-галицькиAnGeL писав: бо зараз знов шось тобі напишу, шо буш обіжався потім і погорожував зустрічами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей