Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Відповісти
Nismo drift team///
RomK0o
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Nismo drift team///

Повідомлення RomK0o » Вів, 25 червня 2013, 23:45

омг. Вимкніть хтось коменти в цій темі. Про що ви говорите ? Звісно ,шо є люди ,які на стоковій шосі краще боком повалять. Але в тих людей роки практики. Данко толком навіть пів сезону не відкатав, декілька тижнів назад виїхав з боксу,а ви вже говорите,де дріфт. Усі з чогось починають. Ви сядьте за 300 сильний корч , зроблений для того, шоб не їздити прямо і поваліть боком. Я думаю дальше першого стовба не вийде в більшості тут критикуючих.

Людина свою працю ночами вкладала в справу,і довела докінця,таких у Льовві можна порахувати на пальцях двох рук. Поставив перед собою ціль ,вклав час ,сили ,гроші і добився свого. І я впевнений ,шо доб"ється того ,шо тут будуть всі писати наскільки він круто валить ,але не все ж зразу.
А про UDC топ 20 це такий величезний фейспалм.
-=DamageClub=-

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 25 червня 2013, 23:52

RomK0o, Богу дякувати, крім мене і Фобоса ще є люди, які теж мають таку ж точку зору

TIGER-NIGER

Повідомлення TIGER-NIGER » Вів, 25 червня 2013, 23:54

RomK0o писав: Ви сядьте за 300 сильний корч , зроблений для того, шоб не їздити прямо і поваліть боком. Я думаю дальше першого стовба не вийде в більшості тут критикуючих.
я б з тим поспорив!!)))
на потужнішій машині завжди їздити легше)))))

TIGER-NIGER

Повідомлення TIGER-NIGER » Сер, 26 червня 2013, 00:01

доречі, так цікаво то всьо почитати.)))))
всі такі знатоки))) дріфт, не дріфт.... кому яка різниця....))) катається людина собі.
як на мене, то їздити боком це їздити боком... а не просто крутити круги...
це не так і вже просто.

YuraDOC
Ім'я:Юра
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Сер, 26 червня 2013, 08:28

cat-yellow писав:
YuraDOC писав:Fobos,
Хамства і зазнайства автора, тут більше, ніж будь чого іншого... :sad
От якраз того тут і нема!!!!
Fobos правий, давайте згадаємо, що це за форум, глянемо в наші гаражі, подумаємо, як багато ми займалися тюнінгом, подивимося на авто Данка і подумаємо, чи маємо ми моральне право його критикувати
Те що раніше був повний "неадекват" не означає, що зараз усе гаразд...
ІМХО "Звєзда во лбу" яка засвітилася у ТС, викликає більшість срачу у цій темі, а не те, що поки що немає якісного дріфту, ось, що дратує народ...

А стосовно критики, то непотрібно перегинати, твоє твердження наштовхує на те, що якщо я не вбив мінімум сотню людей, то я не маю права критикувати війну у В'єтнамі?

Це так, ІМХО ;)
(O==[][]==O)

Danko
Ім'я:Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 26 червня 2013, 09:02

Якщо в су.купності то на машині я їздив максимум днів 20!!!
Усі Відео які ви бачите, це є випадкові відео, зняті іншими людьми! Я Свого відео жодного не знімав!!!

Після виїзду з боксу, кожного дня вилазять якісь косяки....їх виправляю...постійно...
І тепер про саме головне!!! -

Первая тренировка - первие потери... Покаталса ровно 2дня - 70км))) Поехал на Арену Львов получил нереальную кучу адреналина и емоций, народ за 2 дня во Львове поразвлекал на 5+!!!))) а пойже розпишу, как чуть не кришанулса и виставлю фото потерь - машина стает на ремонт!!! Я бил к етому готов!) Лутче сразу навалить, почуствовать машину на площадке, чем потом когото на улицах Львова завалить)

Ми взяли з собою камеру, приїхали розложились, повністю підготувались! Включили камеру і я почав тренування! Через одну хвилину оприділили те, що карта памяті Відсутня - от і накрилась уся зйомка! Ростік мій друг, який був зі мною,та катався може вам сказати які вічуття, і що таке навалювати! більше другої не включав, розганявся максимум до 90км/год, під час того як ложиш машину боком, вона дальше може наберати швидкість, площадка Львів Арена, була для мене як коробка 30м на 30м, На перекладках дуже важко було! бо не було заварки і машина хотіла стабілізуватись! але коли я її ловив і реально робив перекладку, то диму було німєряно!

Потім Я чуть не завалився в стовп при швидкості в 60км, відторможуючись ввалився в бардюр, бо якби не стабілізувався, то ми б на двох колесах боком кришанулись... перід машини підлетів на стільки, що все що я бачив в лобовому це Небо голубе і все! Патєрі - розтрісканий поломаний бампер, крива стойка(шток амортизатора), вирваний опорний, вирване загнуте крило, зігнута балка, зігнутий та поломаний ричаг, на 3 частини розірваний тюнінгований Теншен Роуд(2шт коштують 250дол.) Резина на свалку - розрізана, порізаний, покоцаний, кривий диск! Машина на 1міс. стала знову + безсонні ночі.

Якщо хтось з вас таке переживе після двох днів катання на машині яку будував пів року! то будете мені розказувати про дріфт! в противному випадку - нікчемно спостерігайте та чекайте наступного тренування!

Увага!!! Самий важливий пост! - Зарплата у мене 3500грн!!!За машину я ще винен 3000дол, Як ви думаєте, при таких розкладах - У мене є гроші на резину чи бензин!!!??? По можливості поступово все реалізовую! А ви замість того щоб підігнати мені якісь 2 диска R15,R16 5*114,3 і якоїсь резини б\ушки галімої, тупо сидете за кампами і дальше розказуєте, що дріфту у Львові нема, не буде і не пахне навіть!

Знову ж таки випадкове відео, яке зняли пацани,які просто прийшли на звуки які творились на ЛьвівАрені! Я їх попросив-вони мені скинули.

У когось є якісь запитання?

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
NISMO DRIFT TEAM///

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 26 червня 2013, 12:19

Danko, от тіки не начинай поливати гівном всіх, покажи шо ти вище за них, як казав скрябін, просто ігноруй і все ;) ти знаєш сам що ти все правильно робиш, ти знаєш, що люди які так чи інакше займаються тюнінгом, теж підтримують тебе, твоя машина привертає шалену увагу пересічних людей, що ще тобі потрібно для щастя? всім ніколи не сподобаєшся!!! яка тобі різниця що там виписують люди які на стоці їздять все життя, і від того всього далекі як земля від марсу... ЗАБЄЙ!!! не псуй собі нарви намарно...
Хондоводи настільки сурові....

axel

Повідомлення axel » Сер, 26 червня 2013, 12:23

Danko писав: У когось є якісь запитання?
у мене є просьба.
bmw-club.lviv.ua

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » Сер, 26 червня 2013, 13:20

головне що це тобі подобається, в тебе є свій колектив однодумців(друзі) котрі тебе підтримують і помагають!!! і напевно тобі треба до того більш відповідальніше ставитись, тобто - ти ще винен гроші за корч, а вже аварія, напевно треба в цей період трошки поберегти і машину і кошти, допоки ти собі її не виплатиш і будеш спокійний, а так тобі і за запчастини зараз бахнути пару штук і ще кредит так званий!Тренуватись звичайно але не на гранях., це моя порада, думаю щось знайдеш в словах! :beer

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 26 червня 2013, 14:09

Angel, я стараюсь.
axel, прохання... давай.
Igor4ik, дякую за розуміння.
Востаннє редагувалось Сер, 26 червня 2013, 14:11 користувачем Danko, всього редагувалось 1 раз.
NISMO DRIFT TEAM///

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Сер, 26 червня 2013, 14:10

Danko, нікого не слухай і роби свою справу. тільки не нароби біди іншим учасникам дорожнього руху!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Сер, 26 червня 2013, 14:50

наступні підйоби і розповіді, як кому себе вести будуть розглядатись, як жорсткий офтоп.
Блекджек і все таке!)

ko3a4ok
Ім'я:Максим
Контактна інформація:

Повідомлення ko3a4ok » Сер, 26 червня 2013, 16:21

Igor4ik, +1 спочатку розгребись з боргами, перереєструй машину на себе (коли машина переоформлена на тебе так якось спокійніше) і тренеруйся але старайся акуратніше. А так удачі в твому проекті ну і поменше таких неприємностей :thumbup
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/

axel

Повідомлення axel » Сер, 26 червня 2013, 17:49

Danko писав: axel, прохання... давай.

Є така фігня, як сайт який провіряє орфографію і видає помилки у словах. Наприклад: ти хочеш написати на драйв, але по російськи писати не вмієш, бо їхню мову не вчив. Накалякав на тому сайті текст, воно тобі бігом провірило і знайшло помилки.
Просто зрозумій це ми розуміємо тебе і розуміємо чому ти пишеш з помилками. А користувачі з расєі можуть подумати, що ти тупий і ніфіга не грамотний. Вони ж не знають що ти їхньої мови не вчив, і я на 100% впевнений, що вони не здогадуються що на цьому ресурсі не можна писати українською.
То ніякий не під#об і ніщо у тому роді. Просто порада :beer
bmw-club.lviv.ua

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Чет, 27 червня 2013, 10:11

axel, дякую за пораду...але всетаки, зважаючи на те що я і так, з великим трудом, находжу час заливати фотки та писати ті розповіді, я буду продовжувати писати на рос. сайтах так як вмію, атже пробував і знаю що от це редагування, переносення, виправляння займає в 5 раз більше часу, і ще воно ніколи не видасть правильно відразу, те що тобі потрібно...
Робилось би то однією кнопкою...я б то робив, без проблем..а так...я дорожу своїм часом і норм люди розуміють, що я не з Росії, знач і не зобовязаний все вірно писати, так як швидше за все незнаю рос. мови.
P.S. До речі помітив, що вже в десять раз менше помилок став робити...чи не так? :)
NISMO DRIFT TEAM///

RomK0o
Ім'я:Роман
Контактна інформація:

Повідомлення RomK0o » Чет, 27 червня 2013, 11:15

Danko писав: я буду продовжувати писати на рос. сайтах так як вмію
скидуй тексти мені. Я то редагую за паро секунд )

Ніколи невмів писати на рос мові,поки не почав займатись рерайтингом. Зразу за тиждень часу вивчив мову і орфографію :)
-=DamageClub=-

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Чет, 27 червня 2013, 17:50

RomK0o писав: Ніколи невмів писати на рос мові,поки не почав займатись рерайтингом. Зразу за тиждень часу вивчив мову і орфографію
треба було читати художні книжки на російській мові ;)
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Чет, 27 червня 2013, 17:58

Петро, не НА, а російською мовою!!! на Марусьці можна, а не на мові, якою б вона не була. :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 27 червня 2013, 19:53

Петро писав: треба було читати художні книжки на російській мові
не поможе,треба реально пописати кілька текстів орфографічно правильно і воно згадається,як що в школі вчили...а як не вчили то
Danko писав: я буду продовжувати писати на рос. сайтах так як вмію
Машинка гарна
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Пон, 01 липня 2013, 01:44