Як звідки?? з пальця!T5-R писав: звідки така інфа?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як звідки?? з пальця!T5-R писав: звідки така інфа?
ми наразі про економію говоримо а не технологічністьAnGeL писав: ну як мінімум порівняти двигуни які ставились на ті машини, які з них більш технологічні і які більшу потужність питому мають. то вважаю тупістю дискутувати на ту тему, це очевидні речі. в фольца єдиний економний мотор то дизель. а бензина там унила така шо капєц, 2,0 на 150 сил і вр6 на 174, то нормальні, а решта на рівні вазівського 8V. а тошнить як подумаю
чьос, в сімї був ЖТІ місто було 9- 10, траса 6, мотор 1.4 містом бере 8 і більшеAnGeL писав: 5-6 не витиснеш ніяк, хіба з горки з і вітром попутним
Та ну, це серйозно проблема? в мене 1,4 немає проблем із заводкою, не смердить і не тарохкотить, валить на всі гроші і по трасі дасть просратись тому гольфу з тим же розходом...T5-R писав: основний мінус сівіка перед гольфом, це те що у нього немає простого-економічного-надійного дизеля.......та й версія ВРШ теж особлива
для декого так, справний дизель бере 4.5 літри при 100км по трасі, місто до 6Stuff писав: Та ну, це серйозно проблема?
я не вважаю той мотор мего, я пробував пасат з тим двигуном, не їде він на ту потужність, враження що там не 175 а сил 140.....це суто флагманський мотор з кльовим звуком, не поганою тягою, розхід 14літрів не беремо до увагиStuff писав: Далі, що ти про той ВР6 завжди?
вони не гавно, вони дуже ресурсні, правда мають меншу потужність з літри об"єму, в хонди в тому плані краще безумовноStuff писав: але в той же час мотори гавно
Погоджуюсь, Вольво 850-R, SAAB 9-3 AEROStuff писав: хватить дрочити суто на німецькі тачки, є і інші достойні! і якісні машини!
я ж тобі казав що найду чим тебе пд......ї6атиAnGeL писав: T5-R, ха, ха, ха... неймовірно смішний жарт
навіть не починай, всі адекватні люди ненавидять ті [цензура] мотори ібо В6 має бути 90 градусним, а в ідеалі 6 циліндрів мають бути ряднимиStuff писав: що ти про той ВР6 завжди
тут ти не прав, 1,9 реально двіжовий мотор, але гавно в тому плані шо він в основному убітий.Stuff писав: але в той же час мотори гавно
Ага... важай. 90 сильний 1,9 TDI тебе зжре, що пискнути не встигнешStuff писав: валить на всі гроші і по трасі дасть просратись тому гольфу з тим же розходом...
ага, щас і свалити з тою солярою за бугорaxel писав: А ще він може соляру собі зі сторони дістати по 8,50-8,70
Я беру по 9 бяларусь, або по 8.50 окко + присадка 250 грн за 1л. (на 500 л. палива)Jarevych писав:axel, я хз, не ризикую запралятись непонятним дизелем
може пасат був підуставший ?T5-R писав: я пробував пасат з тим двигуном, не їде він на ту потужність, враження що там не 175 а сил 140
можливо, але пассат важчий за гольф коррадо....хзvovka писав: може пасат був підуставший ?
тих двигунів було дві моделі на 174 (який був тому пассаті) та на 190к.с. який ставився на коррадо останніх роківvovka писав: помню колись в Франику був corrado vr6 , то квотер валив 14.6 у франківську на аеродромі
не вмієш ти нормально пійопувати, йди троха повчись в Вусіко і в Тхуґа, то 2 мастєра словаT5-R писав: AnGeL написав:
T5-R, ха, ха, ха... неймовірно смішний жарт
я ж тобі казав що найду чим тебе пд......ї6ати
з ековтеком чи з 3-садійним втеком буде брати так само, хоча бензн дорожчий, але дизель крім економії має ряд недоліків, які для декого є важливими. терехкотіння, проблеми зимою, дороговизна ремонту і т.д.T5-R писав: для декого так, справний дизель бере 4.5 літри при 100км по трасі, місто до 6 в цівіка як не крути більші показники
Невтримався щоб невлізти.Тереххкотіння в нових дизелів немає,а в старих нормально настроєних мінімальне.Про проблеми зимою басні передаваємиє із поколеніє в поколенієAnGeL писав: але дизель крім економії має ряд недоліків, які для декого є важливими. терехкотіння, проблеми зимою, дороговизна ремонту і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей