Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Водитель застрелил пешехода
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
[цензура], вчинок аморальний. В тому Анусі вєрняк якийсь бик сидів, якому ствол вручили, шоб він бабуль на базарі охороняв. Нормальна, адекватна людина, такого собі не дозволить. Порушив, вбив, тіпа хай інші вчаться. Та при таких розкладах кожного з нас по 100 раз мали вбити, за проїзд на червоне світло, за то шо пішохода не пропустив, за то шо банку з пепсі в вікно викинув( Хотів би я послухати думки героїв, які кричать шо то нормально коли такий самий бик пальне в тебе, або машину спалить бо ти його на переході не пропустив. Просто коли шось подібне стається з тобою, або з знайомою тобі людиною, думати починаєш по іншому. Щулбанами нічого не вирішиш, рівень культури населення в цілому піднімати треба, а способи кожен вибирає згідно рівня свого виховання, ІМХО
Drifthooift
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Re: Водитель застрелил пешехода
Just be, нажаль неможна виразити інтонацію сказаного на форумі, то звучить як жарт, (не з конкретного випадку а як такого явища взагалі). 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
+міліонMust Drive писав: Просто коли шось подібне стається з тобою, або з знайомою тобі людиною, думати починаєш по іншому
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
для пішоходе результат той самий, а от зато машина ціла залишилась
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
а нашо вона тепер йому...та машина?;) за 15 років вона згниє;)ghost™ писав:для пішоходе результат той самий, а от зато машина ціла залишилась
- Nazarik
LEgEnDA, ти думаєш посадять? 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Nazarik, Якшо садять при тому шо збиваєш людину(інколи;) то тут.. 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Найстрашніше, що "Убийце инкриминируется статья от семи до пятнадцати лет лишения свободы." Всього-то навсього??? За навмисне вбивство людини???
Особисто я би стріляв водіїв, які не пропускають на "зебрі" (ну, перебільшую, звичайно, принаймі штраф за таке повинен бути не менше 700 грн!!!)
Цікаво, скільки народу ще їздить по вулицях зі стволами??? А скільки ще, чуть що, за них хапаються???
Я - в шоці!
Прям, Ірак чи Афганістан якийсь...
Особисто я би стріляв водіїв, які не пропускають на "зебрі" (ну, перебільшую, звичайно, принаймі штраф за таке повинен бути не менше 700 грн!!!)
Цікаво, скільки народу ще їздить по вулицях зі стволами??? А скільки ще, чуть що, за них хапаються???
Я - в шоці!
Прям, Ірак чи Афганістан якийсь...
-
- Контактна інформація:
Я от про шо думаю....
Все би було простіше якби доблесне ДАІ виконувало свої обовязки, є ж штрафи для пішоходів за перехід в неположеному місці. То чому їх не штрафують? Блін.... в мене таке враження шо всі пішоходи люблять бавитись зі смертью... вони б ше очі закривали... коли дорогу переходять....
Все би було простіше якби доблесне ДАІ виконувало свої обовязки, є ж штрафи для пішоходів за перехід в неположеному місці. То чому їх не штрафують? Блін.... в мене таке враження шо всі пішоходи люблять бавитись зі смертью... вони б ше очі закривали... коли дорогу переходять....
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Деякі так і роблять, або дивляться в іншу сторону непонятно кудаFly писав:вони б ше очі закривали... коли дорогу переходять....

Можете мене вважати казлом, але останнім часом рідко торможу перед зеброю якщо бачу що хтось збирається переходити і в дзеркало видно якогось джигуля. Своя жопа важливіша за совість.

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
а для чого їм це здалося бігати за пішеходами якщо вони більше заробляють коли піняють машиниFly писав:Я от про шо думаю....

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Тіпа важливіше лишити цілу "свою жопу"(машину) чим переїхати на зебрі пішохода?pikach00 писав: Своя жопа важливіша за совість.

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- та фігня то все, мусіли бути суттєві причини, або у них є свої конфлікти, або особисті проблеми з психікою. Не міг він просто так його застрелити.
- OKKO
к сожалению, процитирую фрузу с одной рекламы "не в этой жизни". Если честно, я лично тоже не всегда пропускаю. Но это редкие случаи. Дело в том, что вся беда не в величине штрафа, а в нашем с Вами менталитете и стране в которой мы живём. Ну введут штраф и что? Как ездили так и будут. В большинстве случаев. Когда едет блатной с номером из семи нулей из черырёх возможных - ему [цензура] на ментов. Основная масса всё-равно буде нарушать из каких-то субъективных причин: авось пронесёт, очень спеху, а вот Хамер проехал и ничё и я поеду или просто из вредности, потому что ему тёлка с утра не дала. А даже если мент остановит - всегда можно договориться. Вот так большинство и думает. Может ошибаюсь, лично мое ИМХО.Speedo писав:штраф за таке повинен бути не менше 700 грн!!!)
- OKKO
А я про шо? Вот поки ми так з вами будемо думати - так і будемо жити - в жопі.pikach00 писав:Своя жопа важливіша за совість.
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Доречі, таке саме було в Москві 2 тижні тому. Будемо надіятися, що у Львові наразі таких Леон-кіллерів ше нема, ато пішоходам попа
А якщо серйозно, то всюди в світі, штраф за перехід у недозволеному місці коливається від 80 Є до 150 у.о. і поліцаї за тим гарно слідкують. Я розумію, шо в нас не Європа і пішохідний перехід чи тунель не кожних 200 м але всеодно, коли переходиш дорогу у недозволеному місці варто перед тим хоча б оцінити обстановку на дорозі, себто повернути голову в обидві сторони і тільки після того робити шахідський маневр!

- Just be
окpikach00 писав:Можете мене вважати казлом
Особисто я в 99% переходжу переходах коли мені треба, а не тоді коли мене таке ... пропустить, це не стосується ситуацій вночі, коли якесь чудо летить. А в випадку чого, йому дорожче получиться то шо не пропустив ніж жигуль в заді. Краще не попадайся переді мною на переході, бо прийдеться астру продатиpikach00 писав:але останнім часом рідко торможу перед зеброю якщо бачу що хтось збирається переходити

ЗІ. Я завжди пропускаю людей на переходах, і коли є можливість то там де їх нема, як то кажуть від гріха подальше.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
+1Just be писав: Я завжди пропускаю людей на переходах, і коли є можливість то там де їх нема, як то кажуть від гріха подальше.
Just be писав:pikach00 писав (ла):Можете мене вважати казлом
ок

- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Ми можем всюди показати хто ми і шо ми!!! Але суть не втому!Андрей писав:ГонЩеГи блін,краще на трасі покажіть які ви гонщеги(???
[цензура] коли ти їдеш і всякі уроди випригують тобі перед машиную і тіпа йде ніби йому насрати на тебе ,сам би [цензура] застрелив.........

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Я так само стараюсь пропускати пішоходів на переходах, але завжди відпадає охота це робити після того як прїдешся від привокзального базару до скрині, там спеціально для них поставили світлофор і десь 3 зебри , а їм всерімно на всіх ложити , зробили пішоходну зону на дорозі!
І на скільки я знаю то по законах України пішоход не є завжди правий і якшо врвзі ДТП він загинув і відшкодування за ремонт машини можна забирати в його родичів, просто нашим ментам пофіг і тому всі говорять шо "пішохід завжди правий".
І на скільки я знаю то по законах України пішоход не є завжди правий і якшо врвзі ДТП він загинув і відшкодування за ремонт машини можна забирати в його родичів, просто нашим ментам пофіг і тому всі говорять шо "пішохід завжди правий".
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей