в центрі
їхало в моїй смузі попри самий бардюр і зрулив вліво по зебрі
з машини не виходив, поматюкали одне одного і поїхали дальше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там є знак,але якшо чисто судити по відео,то винен автор відео,а якщо судити як людина яка там їздить і знає всі знаки то тіпа той другий не правий,але всетаки автор зобовязаний пропускати,бо так говорять знаки на світлофоріtelko писав: Дороечі якшо той чувак вирулив з вулиці, а там не було знаку одностороньої
Felix писав: отуюся повернути направо на Симоненка
да , сьогодні тих двоколісних в районі дійсно дофіга , і в адекваті - меншістьThug писав: а я біля Сільпи на Науковій нині
за моїми спостереженнями в останній місяць тупо по статистиці я бачив тільки двох роверистів, які стояли на червоне... 98 (утріруя) тупо валили дальшеThug писав: на червоне ломився
Треба було вєлік забратиDexter писав:вчора приняв на капот велосипедиста на зебрі![]()
в центрі
їхало в моїй смузі попри самий бардюр і зрулив вліво по зебрі
з машини не виходив, поматюкали одне одного і поїхали дальше
я так поняла шо топпер вже ровер купувати не будеtopper писав: т я собі куплю тачко і точно заберу або скутер вбо велік
передумавSally писав: я так поняла шо топпер вже ровер купувати не буде
Городоцька хіба не перекрита?andrewdor писав: Сьогодні, з наливайка на Городоцький справа вилітає чувак на ровері
DNK писав: всетаки автор зобовязаний пропускати,бо так говорять знаки на світлофорі
все, розібрався - стрілка то знак 5.7.1. "Виїзд на дорогу з одностороннім рухом".killawatt писав:DNK писав: всетаки автор зобовязаний пропускати,бо так говорять знаки на світлофорі
я б і пропустив - тих хто рухається з ліва на право :)
а тепер поясніть мені будь-ласка, може то я не доганяю тойводля чого ж там стрілка під морковкою?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей