двосторонній рух.may писав: які ознаки дороги?
Sally, перепрошую що вклинююсь. але мені дуже цікава дана ситуація так як часто там буваю.
й разом з братом вчити такого гонщика - що ми йому перешкода справа й хай йде нафіг. от цікаво чи праві були.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
двосторонній рух.may писав: які ознаки дороги?
ну то вклинюйся по темі, бо інакше я буду виносити тобі оцінку як водію і як чоловікові взагалі, і вона тобі не сподобається!MAECTP0 писав: перепрошую що вклинююсь. але мені дуже цікава дана ситуація так як часто там буваю.
я вважаю, що там треба пропускати правих, тобто з паралельної мають стати і чекати поки справа всі проїдуть, але як провчити автобус, який лелить так, ніби за ним хтось женеться?!MAECTP0 писав: й разом з братом вчити такого гонщика - що ми йому перешкода справа й хай йде нафіг. от цікаво чи праві були.
:)MAECTP0 писав:двосторонній рух.may писав: які ознаки дороги?
це не мої ознаки, а визначення з ПДР. :)Sally писав:may, ну так по твоїх ознаках та дорога підпадає під опис дороги.
я бачу виїзд з дворової території чи житлової зони, це не перехрестя.Sally писав: це дорога чи виїзд на науковій?
А тут, теж нормальна?Sally писав: нормальна така дорога
В тому ж місці "Дати дорогу" стоїть?!.Sally писав: з"їжджати з наукової пропускати правих чи праві пропускають?
може бути...jon писав: я вважаю що там перехрестя
ДАІшники, якщо грамотні, заволодіють!jon писав: водій цієї інформацією не володіє
Це стосується тільки покриття.jon писав: то він має вважати що рухається по другорядній.
ти бачив що я питання по тому задала?may писав: А тут, теж нормальна?
причому тут вулицею? Дороги то різні!may писав: Перехрестя Наукової з якою вулицею?
не вулиць а доріг.may писав: Перехрестя Наукової з якою вулицею?
взяв з Правил дорожнього руху України.jon писав:may А з чого ти взяв що то стосується покриття?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей