Якщо мені не віриш ну то спробуй на практиці

Особливу увагу треба в тому роліку звернути на момент коли розглядається кільце як пряма із T подібних перехресть..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
процитуй, будь-ласка. не вломmay писав: краще ще раз роз'яснення нашого ЦБДР почитай...
Ну це вже піпец повний!andrew писав: правила проїзду у нас і в Росії ідентичні...
у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух
Сьогодня!MAECTP0 писав: процитуй, будь-ласка. не влом
щось так мудреноandrew писав: А по зовнішньому я можу кататися хоч годину по нашим ПДР я буду 100% правий :)
крім кільця із трьома полосами... там внутрішнє тільки для їзди по колу.. з центрального можеш виїхати на внутрішню полосу двохполосної дороги, а із зовнішнього - і на внутрішню і на зовнішню..
може і в ПДР таку лабуду покажешandrew писав:MAECTP0 воно так і є.... :)
Тут ще може бути тільки нюанс із зовнішнього кільця можна тільки на зовнішню двохполоски але те що внутрішя полоса із трьох тільки для їзди по колу це точно..
+1. я б роздрукував для тих хто на ВВ кульпарківська з внутрішньої зїжджаєmay писав: може і в ПДР таку лабуду покажеш![]()
![]()
![]()
Вже нижче розписав що і як..may писав:може і в ПДР таку лабуду покажешandrew писав:MAECTP0 воно так і є.... :)
Тут ще може бути тільки нюанс із зовнішнього кільця можна тільки на зовнішню двохполоски але те що внутрішя полоса із трьох тільки для їзди по колу це точно..![]()
![]()
andrew писав: із внутрішнього ряду тільки у внутрішній
andrew писав: Якщо три полоси(В.Великого-Кульпарківська)
1.Внутрішнє тільки для їзди по колу..
2.Центральне - виїзд на внутрішню полосу двохполоски
3.Зовнішнє - для виїзду на зовнішню двохполоски, а от чи можна виїхати на внутрішню двохполоски
ти не "розписуй", а в Правилах таке покажи!!!andrew писав: Вже нижче розписав що і як..
та то було б ідеально але то по людськи а де прописано в пдр чи де ти так не навів.andrew писав: Якщо три полоси(В.Великого-Кульпарківська)
1.Внутрішнє тільки для їзди по колу..
2.Центральне - виїзд на внутрішню полосу двохполоски
3.Зовнішнє - для виїзду на зовнішню двохполоски,
Якась фантастика: типу обоє виїжджають з кільця паралельно у відповідні полоси, і тебе правий нагло ріже, бо так як ти кажешandrew писав: Із зовнішнього виїзд моживий в дві полоси
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість