"Проблема" у відповіді на ПИТАННЯ!Sally писав: в чому проблема я взагалі не розумію?
Як має бути у твоєму трактуванні?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"Проблема" у відповіді на ПИТАННЯ!Sally писав: в чому проблема я взагалі не розумію?
VETERAN писав: Та зелена машина взагалі не має права робити такий маневр.
оце?Sally писав: ти просто не читав
уважно читайmay писав: то зелена має стати посеред кола і пропустити ту синю, яка вирішила, що по пдр вона має повне право їхати по правому колу і по суті перекриває зеленій виїзд, б
крім синя-зелена нічо більше не поняв, еххх ті жінкиmay писав: то синя винна, бо вона не пропустила зелену! раз зелена проїхала швидше, ніж синя сподівалась, то синя неправильно оцінила ситуацію і не пропустила зелену, якщо зелена ще так далеко, що синя
+1Brudas писав: крім синя-зелена нічо більше не поняв, еххх ті жінки![]()
Олінька!!! та синя заїхала на кільце, коли зеленої ще не було навіть близько!!! Зелена появилась через 30 секунд, як остання синя в'їхала на кільце. Чому вона не мала права???Sally писав: та остання синя то вже лишня, вона мала чекати і пропускати зелену,
але в нас діють Українські ПДР, як їхатимеш Ірландією, мусиш дотримуватись їхніх пдрmay писав:Є країни, в яких ПДР прописані "людською" мовою...
Північна Ірландія.
Там у додатку прописаний алгоритм проїзду у всіх 5-ти напрямках.
Ось для 4-го виїзду з кола.
Малюнок і текст "відзеркалив" для правостороннього руху.
:)RULES писав: але в нас діють Українські ПДР
вони повільно їдутьSally писав: то вони стоять? я то думала, вони їдуть!
от тому я і кажу, що твої перші два з'їзди не логічні, логічний тільки перший з'їзд з правої смуги.Sally писав: шо має робити зелена машина, коли перед нею стоять машини?
andrew писав: правда в Росії але у нас 100% те саме...
краще ще раз роз'яснення нашого ЦБДР почитай...andrew писав: Ще раз показую відео
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей