Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Правила проїзду кільця.
may
Ім'я:Ihor
Стать:чоловік
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Re: Правила проїзду кільця.

Повідомлення may » Нед, 24 лютого 2013, 09:16

Morozov писав: Тут неправильне оформлення
Morozov, я вже писав - спроба створення такої теми не сподобалась. Тему грохнули...
Спробував подивитись,що було у цій темі....
Далі першої відповіді не подужав!
vovka писав: Перестроювання на кільці заборонені.
:facepalm
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 20 червня 2013, 22:01

Продовжимо :D
Отже Sally, бери машинки, і готуйся кататись в п,ятницю:
Зображення
Якщо з правої смуги їхати тільки в перший з'їзд направо (зелений маршрут), я погоджуся, що в цьому логіка є.
АЛЕ, якщо з правої смуги в перший і другий з'їзд, то отримаємо ситуацію, яка на малюнку позначена червоним кружечком, тому в цьому логіки немає, бо таку ситуацію ми будемо мати і при кожному наступному з'їзді :)
Доступно? Зрозуміла? :confused

myzikk
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази

Повідомлення myzikk » Чет, 20 червня 2013, 22:10

igorok писав:Продовжимо :D
Отже Sally, бери машинки, і готуйся кататись в п,ятницю:
Зображення
Якщо з правої смуги їхати тільки в перший з'їзд направо (зелений маршрут), я погоджуся, що в цьому логіка є.
АЛЕ, якщо з правої смуги в перший і другий з'їзд, то отримаємо ситуацію, яка на малюнку позначена червоним кружечком, тому в цьому логіки немає, бо таку ситуацію ми будемо мати і при кожному наступному з'їзді :)
Доступно? Зрозуміла? :confused
Наприклад ситуація зелений рухається далі по кільцю наприклад на 3 зїзд, то
при ДТП(наприклад в червоному кружечку), водій який рухався по внутрішньому буде винуватий, бо має перешкоду справа 8-)
Правильно?
:p

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Sally » Чет, 20 червня 2013, 22:11

igorok, взагалі то червона і синя машинки пропускаюбть жовту і зелену... хто кому заважає?
якщо водій не пропустив перешкоду справа то він винен звичайно! але якщо ці 2 машини вже на кільці обоє!
якщо ніхто не буде їхати по правому кільці далі ніж в 2 поворот, то ніхто нікому не буде заважати навіть якщо хтось буде в 2 поворот заїжджати з внутрішнього кільця бо ці машини будуть рухатись або одночасно, або не перетинатись!
zubylo.lviv.ua

serega_l1
Ім'я:Сергій
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 20 червня 2013, 22:12

Вже почала втомлювати тема про "кільця"... Їздіть по "Правилам", пропадуть всі питання... І побажання "вЕликим " комерсантам: купіть "вільні руки"!!! :angry

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Чет, 20 червня 2013, 22:41

serega_l1 писав: Їздіть по "Правилам", пропадуть всі питання...
одне залишиться як всім із всіх заїздів, на яких може бути більше ніж одна смуга влізтись в одну зовнішню. :dontknow
то риторика :sing
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Чет, 20 червня 2013, 22:48

igorok писав: АЛЕ, якщо з правої смуги в перший і другий з'їзд, то отримаємо ситуацію, яка на малюнку позначена червоним кружечком, тому в цьому логіки немає,
:facepalm :facepalm :facepalm
тобто людиня яка по ПДР повертаючи праворуч не пропускає машину справа, а по логіці повертає лівого ряду направо то по твоєму абсолютно логічна і правильна людина :surprised :facepalm
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Чет, 20 червня 2013, 23:10

bossjara, Антон... ти мабуть не в темі.
Тут доводять Саллі що є ситуація коли її залізна зустрічно через 2 суцільні логіка не діє.
Ігорок намалював абсолютно реальну ситуацію. й показав саллі що навіть по її неписаним законам є аварійна ситуація.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 20 червня 2013, 23:12

та, ігорок намалював, що машини, які мають пропускати, лізуть бо їм вже срочно і туда. :facepalm капєц :facepalm зелений з"їжджає, а синій валить прямо на нього і ще дупу підставляє жовтому :facepalm ото такі водії і на дорозі їздять! :facepalm
zubylo.lviv.ua

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 20 червня 2013, 23:31

Зображення
так доступніше? машинки завеликі, як на таке кільце. Рахуємо, що обидві машини на кільці, яке є головною дорогою.
1 з'їзд- якщо синя поверне направо, і попхне далі в правій смузі, а зелена паралельно їй в ліву смугу з'їде, то вони не пересікаються і логіка в цьому є. Але якщо синя поїде на другий з'їзд, а зелена без змін так і схоче виїхати в перший, то вони перетнуться, і пріоритет буде в синьої. Тому я і кажу, що якщо синя їде далі першого з'їзду правою смугою, то пофіг де вона виїде з кільця, бо така ситуйовіна буде виникати на кожному наступному з'їзді. Оля, ти це розумієш?

serega_l1
Ім'я:Сергій
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 20 червня 2013, 23:33

Хто, взагалі, відкрив цю тему... :facepalm
Де меньша черга, там і стаю... Головне оглядатись довкола, а не триндіти по тел. а, потім нити, "мене підрізали", чи "не пустили з лівого ряду" і не думати про "статеві органи" (стосується обох статей)! :angry Автомобіль - не телефонна будка!!!!!!!!!!! Всім "заклопотаним" раджу купити "вільні руки".

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 20 червня 2013, 23:38

igorok, ігорку, ти розумієш, що синя повинна пропускати?!?!?! ти собі уяви то в реальності без малюнку, ти стоїш скажімо на виговського, зліва до тебе наближається машина і показує поворот, що вона з"їжджає на кульпарківську, ти що попхаєшся на неї!??! якщо кільце головне, то ми всіх пропускаємо і так на кожному заїзді пропускати треба всіх незалежно від того, хто куди рухається з кільця! :facepalm синя машина повинна чемно стояти і чекати, коли зелена з"їде з головної, бо синя на другорядній! а от якби зелена їхала далі з включеним лівим поворотом в заїжджала не вправо (по малюнку) а наверх, то ти би міг стати в правий ряд паралельно до і теж з"їжджати паралельно з ним наверху (на малюнку верх). шо не ясно?
zubylo.lviv.ua

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 20 червня 2013, 23:46

Sally писав: ігорку, ти розумієш, що синя повинна пропускати?!?!?!
не повинна, бо вона ВЖЕ на кільці!!!!
igorok писав: Рахуємо, що обидві машини на кільці, яке є головною дорогою.

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 20 червня 2013, 23:59

igorok, на якому вона кільці? звідки вона туда попала? біля зеленої їде жовта а потім хопа і вже синя? :D коли на кільце заїжджає синя і куда дівається жовта? :D
zubylo.lviv.ua

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » П'ят, 21 червня 2013, 00:06

35 сторінок а так і не вирішили як правильно? )))
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 21 червня 2013, 00:19

Sally, ти спеціально переводиш розмову на речі, які її не стосуються? :facepalm
Зображення
синя заїхала від синього хрестика, не створивши перешкоди зеленій, бо та ще була далеко. Зелена заїхала від зеленого хрестика, але їхала дуже швидко, і опинилась так, як на малюнку, коло синьої. Вони обидві на кільці, і ми обговорюємо проблему їхнього роз'їзду, а ти кажеш, що такої проблеми нема, бо синя мала пропустити зелену, а жовта вапше кудась ділась :D
t309 та нє, всі ніби розібрались як має бути по правилах, але тепер доводять, що так погано, і по "людських правилах" тре забити на ПДР, бо купа народу їх всерівно не знає, і кожен дро.. , тобто їде, так як хоче :facepalm

Sally

Повідомлення Sally » П'ят, 21 червня 2013, 00:41

igorok, то синя винна, бо вона не пропустила зелену! раз зелена проїхала швидше, ніж синя сподівалась, то синя неправильно оцінила ситуацію і не пропустила зелену, якщо зелена ще так далеко, що синя може виїхати, то вони не зіштовхнуться! от поясни мені, яка різниця яка з цих машин по якому ряду їде? :D тебе взагалі не туда понесло :D
тепер дивись: припустимо синя і зелена стоять в правому ряді обидвоє - синя пропускає зелену, бо зелена на головній вже рухається, коли синя тільки заїжджає! припустимо що зелена рухається в внутрішньому колу, а синя хоче направо куди і зелена, тоді синя акуратно переконуючись шо зелена справді з"їжжає в ліву смушу а не праву може посунутись в бік правої смуги, але все одно повинна пропустити. далі припустимо, що зелена рухається по внутрішньому колу наверх, а синій теж туда ж наверх. зелена їде з поворотом так шо синя може заїхати в праву смугу, вони з"їжджають паралельно синя в правий ряд, зелена в лівий (так як правий зайнятий). а тепер припустимо, що зелена рухається по колу з лівим поворотом і їй наверх, а синій наліво тобто в 3 з"їзд, синя може заїхати бо крайня смуга вільна, і по пдр може їхати хоч колами, от вона собі і валить по крайній правій смузі, вони вже одночасно з зеленою, яка в лівій їде вже зліва, бо їй аж в третій поворот тому вона логічно стала в ліву смугу, то зелена має стати посеред кола і пропустити ту синю, яка вирішила, що по пдр вона має повне право їхати по правому колу і по суті перекриває зеленій виїзд, бо якби синя хотіла вверх тобто в свій другий поворот то вона би нікому виїзд не перекрила вони би виїхали паралельно незалежно від того скільки вже кіл намотала зелена. логіка в тому що на перший поворот ми не можемо повернути бо ми по суті на коли майже не є, ми мусимо пропустити всіх, хто з"їжджає з головної тобто з кола незалежно з якої смуги! якщо в другий поворот по зовнішньому йдемо, а хтось їде у внутрішньому кільці і теж хоче в другий (для нас,а для себе в 3,4,н) поворот, то ми ніяк йому не заважаємо, бо він в своїй смузі, на яку ніхто не заїжджає, а ми стаємо у вільну смугу і з кільця з"їжджаємо разом. ми ніколи нікого не підріжемо, бо нема кого підрізати, бо одних ми вже пропустили, ми ж не заїжджаємо в праву смугу коли вона зайнята, ми пропускаємо, а інші з"їжджають разом з нами. якщо рухаємомь далі по зовсіншньому то тоді вже ми на нашому 2 повороті підрізаємо тих, хто хоче з"їхати з внутрішнього кільця, тому то і кажуть, що з зовнішнього не треба їхати колами, а з"їжджати в перших двох! в друге і з середнього можна їхати ряду, якщо він вільний і якщо правий теж дотримається того правила то просто 2 машина разом паралельно заїдуть на кільце і разом паралельно з нього виїдуть
бачиш яка я терпляча і все тобі роз"яснила? :D а тепер можеш задавати запитання і казати шо неясно :D
zubylo.lviv.ua

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 21 червня 2013, 01:49

Sally писав: бо ми по суті на коли майже не є
майже, не майже, по-людськи , не по-людськи, тепер ти розумієш, для чого придумали правила, щоб всі чітко знали як їхати, не кожен собі сам щось мудрував
Sally писав: раз зелена проїхала швидше, ніж синя сподівалась, то синя неправильно оцінила ситуацію і не пропустила зелену, якщо зелена ще так далеко, що синя може виїхати, то вони не зіштовхнуться!
вона правильно оцінила, не було перешкоди, і машинка поїхала на кільце, але тільки рушила, і поїхала помаленьку, а зелена не пригальмовувала і влетіла на кільце з шв 60 км\год, і стало так, як на останній картинці, повір мені, я знаю, бо то я малював. якщо б синя не їхала на 2 виїзд, всьо гуд, а раз поїхала значить пересічеться з зеленою, і так буде на кожних наступних виїздах, окрім першого.
Ти це розумієш? Бачиш як я терпляче тебе запитався?
П.С. Краще скажи, що зрозуміла, вже навіть Тарас з "заяць поганяє лося" на аватарці це зрозумів і не сперечається :D

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » П'ят, 21 червня 2013, 04:27

igorok писав: вона правильно оцінила, не було перешкоди, і машинка поїхала на кільце, але тільки рушила, і поїхала помаленьку, а зелена не пригальмовувала і влетіла на кільце з шв 60 км\год, і стало так, як на останній картинці, повір мені, я знаю, бо то я малював. якщо б синя не їхала на 2 виїзд, всьо гуд, а раз поїхала значить пересічеться з зеленою, і так буде на кожних наступних виїздах, окрім першого.
Ти це розумієш? Бачиш як я терпляче тебе запитався?
В описаній ситуації треба дивитись по ситуації, якщо синє авто вже на кільці то зелена має його пропустити...

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044

Повідомлення may » П'ят, 21 червня 2013, 06:55

Sally писав: і казати шо неясно
неясно одне - Хто має дати дорогу? :angel
Вкладення
СЗ.jpg
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей