той універсал, виступає в дуже крутих змаганнях, повно відео в ютубі цьому доказAnGeL писав: те відео то показуха,
Якщо задамся ціллю то знайду мерсів у змаганнях, мінімально в ДТМі вони були точно
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
той універсал, виступає в дуже крутих змаганнях, повно відео в ютубі цьому доказAnGeL писав: те відео то показуха,
Я на нейтральній стороні, тим більше, Субу недавно продав, зараз, взагалі, на французі катаюсьAnGeL писав:BRATCY, ви ащє за кого, я щось не поняв?те відео то показуха, щось на реальних змаганнях мерсів невидно
є може одиниці. хонд перероблених і то певно більше
![]()
ми якраз зібрались тут щоб з"ясувати, в кого лайна більшеBRATCY писав: є і повне лайно...
ой ппц. а то чого?AnGeL писав: внутрішньо-національні серії до уваги не берем
та ну, де міряно? мазер кента набирає за 5,2 сек. то він так валить що обсираєшся в салоні, Ореста суба коли 6ти сек валить і там взагалі ураган, в твоїй же тачці їздив не раз і .... ну ти поняв...AnGeL писав: Enter, трохи більше 6 сек.
зі слів власника чи хтось бачив той заїзд?axel писав: WRX легкий, дуже. 1380 кг. наскільки пам'ятаю, а 540і E39 1630 кг. зі слів власника в WRX було 260 сил. 540і була в стоку 286. WRX їхав перші 50 м. далі в нього шансів не було
Бачив той заїзд. І багато їздив на wrx (поки Орест його не відкупив), і їздив на 540i. Врикс класно їде до 80 ну, а далі смалить 540.Stuff писав: зі слів власника чи хтось бачив той заїзд?
я потім виправився і вибачився що припиздів, 7,1 кращий був...Stuff писав: AnGeL написав:
Enter, трохи більше 6 сек.
та ну, де міряно?
я ж кажу там великі втрати на повний привід. зато да, на старті валить.axel писав: Врикс класно їде до 80 ну, а далі смалить 540.
просто Віталік в достовірності моїх слів засумнівався і захотів доказів.AnGeL писав: я ж кажу там великі втрати на повний привід. зато да, на старті валить.
є таке, мають нові мотор проблеми з ресурсом і масложор, мені здається це все напряму залежить від якості масла і палива, машини для хороших умов експлуатації.DNK писав: слуханіть про мотори БМВ ))
аналогічно нові мерседеси, вони дуже ломучі, бімери на порядок надійніші, але всерівно мерс це статус і все...........AnGeL писав: через колишній імідж
AnGeL писав:щось на реальних змаганнях мерсів невидноє може одиниці. хонд перероблених і то певно більше
![]()
куда поїхали?Novel писав: Поїхали...
"Дженерал Моторс" отзывает около 1,5 млн автомобилей из-за дефекта в
системе подогрева стеклоочистителя.
На "Автовазе" вообще не понимают, о чем идет речь.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей