Ну хоча коли в самого було ДТП на кільці В.Великого-Кульпарківська винуватиць сказав що я його підрізав справа.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Таке враження, що там увечері одні прєдури і їздять. Ну і я, квіточка, серед них мучусяtelko писав:Thug, мде, ото придурашенеЧи то від жари чи хз від чого, але прибитих на всю голову за кермом останнім часом ціла купа
DNK писав: мда,поки вам не побють машини на кільцях,то вам фіг дойде шось в голови,пдр педеерам але жити треба по людських законах а не по пдр і тд.Удачі вам на кільцях)))
andrew писав: Які [цензура] людські.. є ПДР і все.. зроби ДТП на кільці підійди до потерпілого і скажи но я по людськи правий :) я б ржав з такого довго...
на кільці випередження забороненоcat-yellow писав: а взагалі - я намагаюсь дуже часто, як на кільці, так і на трасі - їхати швидше трохи за основну масу
Що за випередження?Dima писав: на кільці випередження заборонено
Можна в FAQ вноситиcat-yellow писав:DNK писав: мда,поки вам не побють машини на кільцях,то вам фіг дойде шось в голови,пдр педеерам але жити треба по людських законах а не по пдр і тд.Удачі вам на кільцях)))
хочете пишіть детектед, хочете ні, але:
в тему про кільце я не відписувався, до цього часу, проте все ж вирішив добавити кілька слів...
в жопу ті ваші людські правила, в велику і смердючу...
правила є правила і мені до сраки, як і хто їх перекручує, прикриваючись гуманністю і бехпечністю...
я рулю по кругам по вашим "гуманним" правилам, але я не вважаю "гуманні" правила верховенством права... на кільці діють правила, а не "філософія"
а взагалі - я намагаюсь дуже часто, як на кільці, так і на трасі - їхати швидше трохи за основну масу і тоді менше трохи треба мордою по сторонам крутити...
резюме:
- хай собі кожен, як хоче, так і їде
- на кільці діють виключно ПДР
- зеркала + покрутити іп@льнічком - і всьо буде ок
ахаха! Красава ! На цьому можна тему про кільце прикривати - ібо безперспективно і нікуа не змінить!Dima писав: на кільці випередження заборонено
+1Liuskywalker писав: На цьому можна тему про кільце прикривати - ібо безперспективно і нікуа не змінить!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей