Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гидравлика
-
- Ім'я:Константин
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
доброго дня! е така проблема,хонда з гидроусилителем.потик шланг високого тиску,переробили поставили-почалась вибрацыя в рейку,при повороти в ризни стороны.сняли перебрали насос-он в норме! на самом шлангу е датчик-за шо вин видповидае ??? хто пидкаже)))(може при знятти шлангу вин регулюе тиск,и з нього шось выпало...
-
- Ім'я:Назар
Re: гидравлика
косс, з таким стикався таке саме було. Вібрація в рейку в тебе через не оригінальний шланг, там в середині стоїть клапан який регулює тиск в рейку, при ремонті шланга тобі його пошкодили і замість нього поставили трубку це все до одного місця. тепер гідравліка гудить все вібрує і йдуть удари на рейку.
Ні рейка ні насос тут не причому купляй оригінальний шланг новий або шукай б/у а то загробиш насос а потім і рейку. Поставиш і забудеш.
В мене таке саме було поки не поставив шланг з розборки б/у і все пропало. А нашим умільцям довіряти хіба шланги обратки і то до тракторів де немає ніяких клапанів а гроші деруть капец . Обїздив по всіх гідравлік сервісах у Львові такого вони не зроблять.
Ні рейка ні насос тут не причому купляй оригінальний шланг новий або шукай б/у а то загробиш насос а потім і рейку. Поставиш і забудеш.
В мене таке саме було поки не поставив шланг з розборки б/у і все пропало. А нашим умільцям довіряти хіба шланги обратки і то до тракторів де немає ніяких клапанів а гроші деруть капец . Обїздив по всіх гідравлік сервісах у Львові такого вони не зроблять.
-
огромное спасибо !!! я так и предпологал))) сколько он стоит? б.у
-
косс, попробуй пробити в тих в кого купляєш запчастини, або на форумі можуть дізнатись, або шукай авто ріа або Ваш магазин.
До прикладу на Октавію мені новий виходив 2 100 грн. я плюнув і найшов в Рівному на шроті за 200 грн плюс доставка. Залежить ще який він а то в мене десь 1,5 метра залізна трубка і тп і тд.
Ще одне будь-які роботи з гідравлікою міняй зразу рідину на свіжу., а то я вже раз собі промивав систему більше не хочу.
Треба шукати.
До прикладу на Октавію мені новий виходив 2 100 грн. я плюнув і найшов в Рівному на шроті за 200 грн плюс доставка. Залежить ще який він а то в мене десь 1,5 метра залізна трубка і тп і тд.
Ще одне будь-які роботи з гідравлікою міняй зразу рідину на свіжу., а то я вже раз собі промивав систему більше не хочу.
Треба шукати.
-
по поводу жыдкости ето 100%,сам попадал уже так.спасибочки огромное!
-
косс, нема за що звертайся
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей