якщо хочеш далі кататись на такій підвісці я б подумав про варіанти усилення стаканів знизу...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я зараз тебе продамEnter писав: AnGeL, продавай, ти ще нормально не їздив на ній, а тепер знову як не кузов то турбіна
не плач, то все відремонтується.Thorn писав:![]()
![]()
![]()
можу тобі продати? не хоч? я ж написав що знав що купляв. в людей нові машини з салону буває мають більше поломок ніж мій корч 20-літній. згадайте тут хоть одну таку непередбачувану поломку за майже 2 роки... правильно, нічого такого не було. турбіна то тупо пройоб, не дивились до неї ніколи, а треба було. ну не диміла вона, тому і думв що все з нею впорядку. на шот долі машини, то не тобі судитиNovel писав: Мдааа з такою печальною картиною і скудним бюджетом - доля цієї машини буде не найкращою. Розвалюється вона...
Без обід. Але перш ніж було брати дане авто. треба було добре подумати, прикинути свій бюджет і після покупки зробити все по феншую. Якщо нема як - беремо щось попростіше.
А вот так тяп ляп - це чесно кажучи провал! Шкода авто. Продай комусь - може хтось доведе до путя.
cat-yellow писав: AnGeL, співчуваю чувак
Остап, пробуй ремонтувати
А потім грай в хочу не хочу
AnGeL писав: а з турбою то тоже такої думки, все залежить від того скільки винесе ремонт. якшо до 100 баксів то думаю що є різон так зробити, якшо більше то буду тошнив.
а ти зволочandriy320e30 писав: так я на твому місці радий би був що турбіна розвалилась
трохи не так. людка буде машина еврі дей, відновлю всьо (турбу, стаб, кузов) і більше ніяких гонок. ну хіба на чайку мушу попасти і усьо. а так то купити квадрат і вже на ньому відтягнутись по повнійcat-yellow писав: AnGeL, а взагалі, тобі мабуть треба йти шляхом "людка вихідного дня"
тобто купити собі 2108 і не продавати людку
або такAnGeL писав: трохи не так. людка буде машина еврі дей, відновлю всьо (турбу, стаб, кузов) і більше ніяких гонок. ну хіба на чайку мушу попасти і усьо. а так то купити квадрат і вже на ньому відтягнутись по повній
ну то понятно... ну але то найкращий варіант. там думаю трохи батьки допоможуть, і віддам її мамі, вона точно буде непротиcat-yellow писав: або так
але тоді мати наувазі, що бюджет доведеться підвищити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей