то не всім ясноJarevych писав: затяну, але тільки для того, щоб панорама якось гармонійніше дивилась

тачка гуд, ціни пригадую на запи була космос

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то не всім ясноJarevych писав: затяну, але тільки для того, щоб панорама якось гармонійніше дивилась
відносно, тормозні колодки десь 250-300 грн, шарові по 150, комплект ГРМ взагалі дешевшийц ніж на Тігру був. Не так вже і ціни відрізняються від Опеля. В порівнянні з Лансером 9 то ціни взагалі смішніStuff писав: тачка гуд, ціни пригадую на запи була космос
Шось дорого...відносно, тормозні колодки десь 250-300 грн, шарові по 150, комплект ГРМ взагалі дешевшийц ніж на Тігру був. Не так вже і ціни відрізняються від Опеля. В порівнянні з Лансером 9 то ціни взагалі смішні
Taras:) писав:правльно Ярко.....Jarevych писав: французів, вони звичайно не німці,
вони кращі...
та в нього так само, але ремінь там іде підсилений білого кольору такий як на нових вагах...Taras:) писав: Stuff, до мого Кліо комплект ГРМ вартував 470 грн, тому вважаю що то копійки....
Шарові Лемфордер по 110 грн брав, наконечники по 90грн...
Так шо не такий страшний звір як його малюють...
+1, диск в бардюрLEgEnDA писав: Jarevych, ти нашо сходу диск царапаєш об бардюр?
LEgEnDA писав: Jarevych, ти нашо сходу диск царапаєш об бардюр?
спакуха народ, диск об бардюр не зачепив, такшо все гут)weber писав: +1, диск в бардюр
ти про шо? якщо про пружини, то сорі майкл, але я взагалі ніяких найти не можуhrdrive писав: промовчу. Яросько, я б не витримав такого
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей