спортивна ручка!T5-R писав: AnGeL, в марк ІІ спортивний автомат?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
спортивна ручка!T5-R писав: AnGeL, в марк ІІ спортивний автомат?
я мав МБ 124 320 з АКПП з спорт режимом, він має 5 ступенів, при розгоні навіть не чути що то автомат, в е500 думаю і подавно.AnGeL писав: з можливих, а не автомати
я тобі надав чітку і неоспориму характеристику, питому потужність, яка говорить сама за себе, а ти дальше домахався до якихось характеристикT5-R писав: поки ти не надаш характеристик, то слова про максималку і швидкість розгону тойоти порожні, тим більше що в тойоті всього навсього 180км год на спідометрі
бо ті старі мерси (шейхи люблять 126) комфортні і надійні, в силу відносної простоти конструкції.Донецкий писав: AnGeL, чого шейхи не їздять на іпоновідрах, а тілько на мерседесах?
І дрочити, дрочити, дрочити!!!Enter писав:AnGeL, Треба реально дивитися на життя, а не марити відео з ютюба
я? такEnter писав: AnGeL, а ти кожого дня дріфтуєш???
І дрочити, дрочити, дрочити!!!AnGeL писав:я? такEnter писав: AnGeL, а ти кожого дня дріфтуєш???навіть як пішки ходжу в повороти боком вжоджу
![]()
![]()
як будем дивитись на реалії в україні, то скоро будем обговорювати тільки ланоси, шкоди і форзи, з тавріями, яки виготовляють в україні
І ще раз дрочитиДонецкий писав:І дрочити, дрочити, дрочити!!!AnGeL писав:я? такEnter писав: AnGeL, а ти кожого дня дріфтуєш???навіть як пішки ходжу в повороти боком вжоджу
![]()
![]()
як будем дивитись на реалії в україні, то скоро будем обговорювати тільки ланоси, шкоди і форзи, з тавріями, яки виготовляють в україні
кстаті якраз є http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%B0%D1%80Донецкий писав: AnGeL, якби я був шейхом (скоро стану) то срав би я на любітелей ніщебродів і їхні гонки
Чого на Дакарі хонд немає?
AnGeL писав: ти бачив хоч одного мерса в діфті?
є:AnGeL писав: ви скажіть чого ж мерсів нема в жодному любительскому чи не зовсім любительському виду спорту, раз вони такі пецдаті, потужні і т.д.?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість