Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такveresen писав: Sluva, Ти про попередній пост ?
Я купив її.veresen писав: На днях буду купляти собы таку забавку AEE Magicam SD21 Helmet Edition + Car Edition
Може працювати як реєстратор? швидким оглядом побачив що немає живлення від прикурювачаveresen писав:Я купив її.veresen писав: На днях буду купляти собы таку забавку AEE Magicam SD21 Helmet Edition + Car Edition
Ну що сказати. Задоволений капєц.
Якість пластмасси на дуже високому рівні.
Купа різних кріплень і всяких ніштячків.
Короче довольний як слон.
пластмаса то добре, а знімає як?veresen писав: Задоволений капєц.
Якість пластмасси на дуже високому рівні.
Працює як відеореєстратор:Pier писав: Може працювати як реєстратор? швидким оглядом побачив що немає живлення від прикурювача
Залив на ютюб, але ютюб похерив якість. Оригінальне відео дуже добре.MAGYLA писав: пластмаса то добре, а знімає як?
2020 наложним платижем. Якщо переводом, вишло б на 70 грн дешевше.topper писав: veresen, в яку суму він тобі вийшов(з доставками ітп.)?
А як знімає на швидкостях 100+? Побачив в описах що є 1080 і 60 кадрів в секунду - дуже непогано, але тих 170 градусів то печалька - вони всю деталізацію псують ( були б 1080/60 кадрів і кут градусів 100-110 - вогонь а не реестратор був би ).veresen писав: Залив на ютюб, але ютюб похерив якість. Оригінальне відео дуже добре.
15 хв = 1.5 гіга.
Не тестував ще. Вчора тыльки отримав.sapphir писав: А як знімає на швидкостях 100+?
За ты гроші що я заплатив я отримав повну комплектацію: кар едишин + хелмет едишин. За 1850 юах, я б отримав тільки кар або тільки хелмет.topper писав: veresen, якби не горіло, можна б було пошукати за 1850 uah.
veresen писав: sapphir написав:
А як знімає на швидкостях 100+?
Не тестував ще. Вчора тыльки отримав.
Отаке б мавЕкшн камера + автомобільний відеорегістратор AEE Magicam SD21 Helmet Edition (8Mpx, 1/3" CMOS, зум 10x, 1920х1080, оптична стабілізація зображення, зйомний 1,5" LCD-дисплей, вбудований мікрофон, підтримка TF card (до 64 Гб), USB2.0, HDMI, AV-OUT, Li-ion 1000 mAh, Black)
В магазині Ідеал, Городоцька, 93 http://www.ideal.lviv.uascorpion писав: Де у Львові є магазини в яких продають відеореєстратори?
Фрукт, якось навіть і нема токого. Завжди в день їжджу, але при нагоді закину.Sluva писав:Сєнтябрь,кинь відео з камери в русі і в темноті,будь-ласка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей