Если классы останутся только по кубатуре тогда я -1

Думаю что если з/п разделить так как я говорил это будет самый подходящий для всех вариант
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю що просто достатньо ввести коф на турбу, тобто якщо турба то в наступний клас вище і усьо. правда я в 2.5 буду адін такой на етом свєтєFest писав: Думаю что если з/п разделить так как я говорил это будет самый подходящий для всех вариант
Розподіл класів по обємах!!! Кожен хоче клас під своє авто, я вас розумію, але хлопаки, так не може бути, тоді не змагання получаться, а особисті заліки.Fest писав:Так что с классами??? Скажи пожалуйста, а то я не знаю готовится или нет
Если классы останутся только по кубатуре тогда я -1![]()
Думаю что если з/п разделить так как я говорил это будет самый подходящий для всех вариант
AnGeL писав: просто достатньо ввести коф на турбу
О! то є гудДмитро Сторожук писав: Трішки розясню по схемі. Напрямок руху на кожній доріжці будемо змінювати, для рівномірного ізносу резини!
будь уважнішим! якщо поїдеш то будеш кататись проти бех і сикси розподіл лише по об"ємах.AnGeL писав: Дмитро Сторожук, а який? доречі в пп думаю можна зробити просто клас для всіх хто більше 2.0, бо там точно машин не буде. хіба би когось за вуха притягнути. бо в зп ніссан буде з бехами катати, буде норм.
ну реально.. всі хочуть клас під себе.AnGeL писав: в такому випадку в мене шансів галяк, зп на крутих поворотах швидший.
Правильно, якщо буде багато учасників, тоді і можна буде щось вирішувати, компроміс завжди знайдеться!AnGeL писав:а короче що тут писати, на місці вирішиться які будуть класи![]()
![]()
треба шоб якомога більше учасників було
+1, я також переконався, що привід тут не вирішує, це не слалом!AnGeL писав:Fest, ти неправий, минулого разу бехи були швидшими і показали найкращий час.
все гуд як на мене, траса збалансована, і прямі і шпильки і плавні повороти, все супер!AnGeL писав: і особисто мене смущає така кількість "шпильок" але то таке, треба вміти і їх проходити...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість