Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поляки починають видачу шопінг-віз
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Невже там в візовому центрі немає рішал які можуть чергу посунути ?
Я звичайно противник всяких таких "рішал" в подібних структурах (Мрео, паспортний стіл). Ну але все таки, якщо дуже пиче і треба швидко, чи є щось таке ?
Я звичайно противник всяких таких "рішал" в подібних структурах (Мрео, паспортний стіл). Ну але все таки, якщо дуже пиче і треба швидко, чи є щось таке ?
^_^
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Re: Поляки починають видачу шопінг-віз
Само собою, що є. Раніше можливий був такий варіант, що паспорт вже з вклеєною візою приносили додому. Віднедавна - відвідування консульства обов'язкове (якщо не через візовий центр). Але ціна на ці всякі "послуги" неприємно здивує. Дорого беруть :)
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Ромко на котру годину? я на 11.30weber писав: Доречі, записався сьогодні у візовий центр на Садовій, на 16 липня

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
Посунути можна,але 500 грн цінаveresen писав:Невже там в візовому центрі немає рішал які можуть чергу посунути ?

- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Ну якщо вони роблять так що в цей самий день здаєш доки, або на наступний, то ціна за терміновість досить нормальна. Якщо б мені горіла відпустка, путівка, я б напевне скористався.Olexandr писав: Посунути можна,але 500 грн ціна
Але ще раз наголошую, я противник такого !!!

:) :) :)
^_^
- weber
16/07 14:00. Хоч обід, а не серед дняSluva писав: Ромко на котру годину? я на 11.30

- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
та йдете коли хочете, ви і так в списку на цілий день.weber писав:16/07 14:00. Хоч обід, а не серед дняSluva писав: Ромко на котру годину? я на 11.30
- weber
yurec13, погоджуюсь.
- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
Агов народ! Потрібна допомога!!!Порада!
Сталасі така х..ня....
Минулого року я отримав Шопінг візу (першу) для одноразового вїзду на 7 днів.
В червні тогож року поїхали з дівчиною (вона тоже пошопінг візі) в ПЛ, зїздили в Краків, короче все супер.
Але тут стався серйозний затуп...В Кракові спочатку ми на чеки, як і потрібно, брали імені фактури, але на дівчину.
А вже в кінці я мав собі дещо ше купити і на ті чеки розраховував взяти фактуру на своє імя. І тут найголовніше мені там відмовили дати ту хєрову фактуру. А я тоді щось подумав шо мол нє то нє.. зроблю ше одну таку 7 денну візу, по ні поїду в Польщу там візьму імені чеки і вже тоді подам на Шопінг на багаторазовий вїзд.
АЛЕЖ я не знав шо так не канає. І мені відмовили не Садовій в прийнятті документів на Шопінг візу та сказали шо раз я не привіз з першої подорожі чек то я не можу зробити не тільки мультивізу (для багаторазових перетинів) але і навіть таку ж одноразову на 7 днів...не можу.
Короче лоханвся як школяр.....
Хто що порадить....може хтось стикався з подібною ситуацією???
Прохання не флудити
П.С. з Тої поїздки в мене є чек.
Сталасі така х..ня....
Минулого року я отримав Шопінг візу (першу) для одноразового вїзду на 7 днів.
В червні тогож року поїхали з дівчиною (вона тоже пошопінг візі) в ПЛ, зїздили в Краків, короче все супер.
Але тут стався серйозний затуп...В Кракові спочатку ми на чеки, як і потрібно, брали імені фактури, але на дівчину.
А вже в кінці я мав собі дещо ше купити і на ті чеки розраховував взяти фактуру на своє імя. І тут найголовніше мені там відмовили дати ту хєрову фактуру. А я тоді щось подумав шо мол нє то нє.. зроблю ше одну таку 7 денну візу, по ні поїду в Польщу там візьму імені чеки і вже тоді подам на Шопінг на багаторазовий вїзд.
АЛЕЖ я не знав шо так не канає. І мені відмовили не Садовій в прийнятті документів на Шопінг візу та сказали шо раз я не привіз з першої подорожі чек то я не можу зробити не тільки мультивізу (для багаторазових перетинів) але і навіть таку ж одноразову на 7 днів...не можу.
Короче лоханвся як школяр.....

Хто що порадить....може хтось стикався з подібною ситуацією???
Прохання не флудити

П.С. з Тої поїздки в мене є чек.
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- Thug
Roma_D, формально вони праві. Без фактури виходить, що у тебе було нецільове використання візи.
Але! Я б на твоєму місці ще задзвонив у консульство і попросив консультацію. Врешті, не на Садовій візи дають. Там тільки приймають документи. Рішення про видачу візи має приймати консулят.
Альтернативний варіант - подавати доки у іншу країну. Словаччина або Чехія (чехи зараз послабили вимоги - http://www.mzv.cz/kiev/uk/x2005_11_03/i ... h_viz.html)
Але! Я б на твоєму місці ще задзвонив у консульство і попросив консультацію. Врешті, не на Садовій візи дають. Там тільки приймають документи. Рішення про видачу візи має приймати консулят.
Альтернативний варіант - подавати доки у іншу країну. Словаччина або Чехія (чехи зараз послабили вимоги - http://www.mzv.cz/kiev/uk/x2005_11_03/i ... h_viz.html)
- RomaAE
Thug, Спасибі спробую ще в консульстві перепитати.
А як ні тоді буду пробувати через Чехію чи Словаччину.
А як ні тоді буду пробувати через Чехію чи Словаччину.
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- Thug
Roma_D, ти тільки врахуй, що шоппінг візи консулят видає виключно через посередника. Як будеш дзвонити - відразу наголоси, що ти це знаєш і що тобі потрібне роз'яснення стосовно дій тої кантори. Ну і корисні поради, що робити у твоїй ситуації 
Ще одне. У чехів є вимога стосовно "цільового використання попередніх віз". Але, думаю, якщо твої доки навіть не приймали - ні в яких базах ти не будеш числитися як порушник.
А от якщо ти якимось макаром через консулят доб'єшся, щоб таки тебе прийняли на шоппінг-візу, а потім тобі відмовлять із тим же формулюванням - ти уже напевно будеш офіційно числитися порушником режиму. Тому після консультації у консуляті подумай, чи тобі вартує знову намагатися подаватися до поляків

Ще одне. У чехів є вимога стосовно "цільового використання попередніх віз". Але, думаю, якщо твої доки навіть не приймали - ні в яких базах ти не будеш числитися як порушник.
А от якщо ти якимось макаром через консулят доб'єшся, щоб таки тебе прийняли на шоппінг-візу, а потім тобі відмовлять із тим же формулюванням - ти уже напевно будеш офіційно числитися порушником режиму. Тому після консультації у консуляті подумай, чи тобі вартує знову намагатися подаватися до поляків

- RomaAE
А ось це справді зе....Thug писав: Тому після консультації у консуляті подумай, чи тобі вартує знову намагатися подаватися до поляків
Єдиний варіант подавати на іншу категорію візи. Там мені та дівчина що приймає доки так і сказала, що я можу подати на іншу візу, напр. тристичну і тут без жодних проблем.
Thug, Ні мої доки другий раз не приймали. Дівчина в вівзовому центрі глянула і віддала документи та то все пояснила чому не можна.
- Thug
Roma_D, ну то подавайся до чехів або словаків. Поляки туристичні візи дають по-жлобськи - переважно на 1 в'їзд і тільки на дати, які у тебе є бронювання 

- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Ромко, Словацьке або Чеське консульство тебе чекає. До Поляків можеш вже і не йти. Шопінг тобі не дадуть. Хіба паспорт поміняти і то не факт.
- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Народ хто що підкаже, друзі хочуть зробити першу шопінг візу, спочатку намагались дня 2-3 додзвонитись в візовий центр, нарешті їм це вдалось але в реєстрації на візу відмовили так як тіпа немає місця для запису.. і тепер хз що робити, думали в іншому місті подати доки але можна тільки в тому де прописаний..
сам подав буквально вчора доки перед тим прочекавши півторамісячну чергу, запитував всіх кого міг всі розводять руками і кажуть дзвонити далі по номеру
сам подав буквально вчора доки перед тим прочекавши півторамісячну чергу, запитував всіх кого міг всі розводять руками і кажуть дзвонити далі по номеру

- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Twister,
мені за 5 днів зробили. хз як але зробили, без додаткових доплат. Мені робила знайома яка в тур агенції працює, правда на комерційну основу вона то просувати е хоче
. Тобто посприяти нажаль не можу.

- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
z@k, огооо файно!!) п.с. а шопінг чи якась туристична?
п.с. от шукаю людей які мб хоча б хелпануть..
п.с. от шукаю людей які мб хоча б хелпануть..
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
де затаритись одягом в Жешуві? які торгові центри?
Блекджек і все таке!)
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Жешув плаза,Галерія Жешовска,Міленіум,на крайняк Новий світBabak писав: де затаритись одягом в Жешуві? які торгові центри?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей