Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то вже як вийдеsoho писав:В яку середу, цього тижня чи якогоAndrewK писав:в середу
ya-ya, шипи дас іст гут, тільки з бородкою.ю як раз для велосипедистівRosko писав:Bugs_bunny, то [цензура], хоть шипи 20см шо 10см хай ставлять! головне шоб там ніякі мудаки не паркувались!
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1287287Заїзд до Львова з боку вул. Зеленої, де дорога у жахливому стані, ремонтуватимуть цього року. В Службі автомобільних доріг обіцяють завершити ці роботи до двадцятих чисел липня.
мене харять мудаки які кидають машини де попало, заважають пішоходам і велосипедистам, а також харять ті які пишуть таку [цензура] що в цитаті вищеAndrewK писав: А що то тебе так харить та парковка? Чи на запорі туди не впускають ?
тим трамваєм в то село вже годують скоро як 10 роківSluva писав: поки не буде трамваю
пішкоходи і лісапєдісти в 20 раз менші і маневреніші за машину! не трамваї - об"їдуть, обійдуть! а паркуватись нема де!Rosko писав: заважають пішоходам і велосипедистам,
аццкій сотона!Rosko писав: роги на руль поставив що бочини дерти і зеркала ломати
А мене харять мудаки,які на ровері пхаються в трафік,а потім качають права, щойого притерли, збили і натовкли пикуRosko писав:мене харять мудаки які кидають машини де попало, заважають пішоходам і велосипедистам, а також харять ті які пишуть таку [цензура] що в цитаті вищеAndrewK писав: А що то тебе так харить та парковка? Чи на запорі туди не впускають ?
Там було де припаркуватися, але якийсьмудак вирішив зробити цю лайнодоріжку для інших мудаків. Сподіваюсь той кретинізм доведе ситуацію в цетрі до маразму і тому шміду-велосипедисту нарешті вручать мітлу в руки, бо більш ні на що віе не здатенRosko писав:BOXER, от як нема де паркуватись то не їзди на авто без потреби![]()
Не трамвай, обійдеш. А роги тобі і без тебе в чоляку вставлять як не заспокоїшсяRosko писав:і якщо брати ту рагульску філософію про яку ти написав то чого я маю чиюсь хріново припарковану машину обїжджати\обходити? спкціально для таких рагулів роги на руль поставив що бочини дерти і зеркала ломати, немає чого паркуватись де попало.
я якраз про випадки коли треба постійно їздити і часто паркуватись в центрі. при чому в 2-3 різних місцз на короткі терміни. я не конкретно про себе. різні в людей бувають ситуації.Rosko писав: от як нема де паркуватись то не їзди на авто без потреби
ну а які ше варіанти? можеш перейти через неї: по капоту, даху і багажнику, вибір твій.Rosko писав: чого я маю чиюсь хріново припарковану машину обїжджати\обходити?
рагульом з рогами якраз будеш тиRosko писав: спкціально для таких рагулів роги на руль поставив що бочини дерти і зеркала ломати, немає чого паркуватись де попало.
BOXER писав: тим трамваєм в то село
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей