snik писав: яке багуті на лєвандовці.....
самокльоп напевно

Autofot+, тобі завдання - сфотографувати те бугатті
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
snik писав: яке багуті на лєвандовці.....
Будується, буде зданий до кінця року.antik писав:Smith Wesson писав: на РоксоляниWTF?!Smith Wesson писав: роз'їхався біля ВАМу
ааа.... я не в курсі що це саме майбутній ВАМ :)Smith Wesson писав: Будується, буде зданий до кінця року.
можливо з цілью реклами але бугаті в ук немає !!!!!pyatochkin писав:1)В Укр.є Бугаті і не 1 2)Вейрон привозили як демокар в Київ,стояв на підземному паркінгу Мандарин-плазиAutofot+ писав: ЩО ЦЕ ЗА ПРІКОЛИ ???????? БУГАТІ ??? НЕМОЖЛИВО !! В УКРАЇНА НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕБУЛО БУГАТІ ! ТІЛЬКИ В МОСКВІ І ТО 2 ШТ !!
ЩЕЙ НА ЛЬВІВСЬКИХ НОМЕРАХ Я НЕВІРЮ !!!!!
ФОТО ДЕ
Я затупивЙосип писав:Autofot+, читати вмієш,він з понтіаком попутав,це 100%,бо понтіак там о цей є
Ооо тож ВладкоRULES писав:попитайте однофорумчан, які з рясного або з білогорщі, вони верняк бачили то бугатті.
там ще чувак подібний на цього їздить
в Бугаті є моделі з знімним дахом,але це не кабріо,а родстериSmith Wesson писав: думав у Бугатті є ще якась модель кабріо.
народ ви ведетесь як справжні задротиpyatochkin писав:в Бугаті є моделі з знімним дахом,але це не кабріо,а родстериSmith Wesson писав: думав у Бугатті є ще якась модель кабріо.
RULES писав:тебе ніхто за язик не тягнув. ану скажи виробника і модель. але ніхто не підказуйтеAutofot+ писав: Я ЗА 100 МЕТРІВ ЗМОЖУ НАЗВАТИ НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА ЗНАЧОК ЛЮБУ МАРКУ АВТО
RULES писав:тебе ніхто за язик не тягнув. ану скажи виробника і модель. але ніхто не підказуйтеAutofot+ писав: Я ЗА 100 МЕТРІВ ЗМОЖУ НАЗВАТИ НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА ЗНАЧОК ЛЮБУ МАРКУ АВТО
автофот не уточняв з якого ракурса. сказав що впізнає будь-якуБодя писав: Пропоную ще її фейс показати, так буде справедливіше!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей