але рестайлінгову оптику я б поставив, ну і М руль якщо була б така можливість! М обві взагалі мовчу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
рестайлова оптика в сумі біля 600 у.о. м-пакет 800 у.о. Щоб виділитися треба залишити цю оптику що є і поставити м-пакет. Завод не робив м-пакет з оранжевим показчиком повороту, а виглядає воно досить цікаво.Rosko писав: але рестайлінгову оптику я б поставив, ну і М руль якщо була б така можливість! М обві взагалі мовчу
Наші ціни від закордонних дуже мало відрізняються.Rosko писав: axel, то наші ціни чи ціни на розборках в польщі/німеччині?
ну я нарахував 600 у.о. то з задніми. і передня ксенон.Rosko писав: axel, та ну, знайомий взяв оптику від рестайла, тобто комплект разом з лампами і проводкою + доставка з польщі 370у.о. (200+150+20)
в мене середній 10-11. це з трасою. їздив якось по місту але в жорсткі пробки не попадав то вкладався в 12,5. в хлопців що мають такі машини у Львові і використовують їх по центру і по пробках 13-13,5Денис писав: А скiльки цей моторчик споживае? В 12л по мiсту можна вкластися?
Дякую, за Назара машину ніц не скажу. В живу, ще не бачив._Ramp_ писав: гарна 39, в Назара Just Be теж одна з найкрасивіших е39 яких я бачив у Львові
635csitaras_Rudno писав: axel, Гарний автопарк! Машинка крута! Такого автолюбителя і з таким підходом - ще потрібно пошукати! Як завжди все на висоті! Що б там не говорили жабятніки і японовідра - німецька якість - це німецька якість! Е39 - на мою думку це мега вдале авто. Тільки потрібно щоб було у хорошому стані - тільки тоді цей автомобіль буде приносити задоволення в повній мірі! А в твоїх руках - вона такою і буде! Успіху на дорогах. Так авто не дуже виділяється із потоку оскільки в нас таких багато. Але я думаю що для Акселя то не буде проблемою. Для такого випадку купить собі для прикладу 850 або 650.
.. ну і на м-пакеті, ну і на м-дзеркалах, ну і М5LEgEnDA писав: weber, коли видно шо е39 в гарному стані - вона тоже виділяється.. особливо коли в гарному кольрі і в рейстайлі ну і звісно на гарних дисках
В режимі везу маму! Свого часу трошки їздив на е39 99 р.в 2.8 розхід місто 14.5-17axel писав: в хлопців що мають такі машини у Львові і використовують їх по центру і по пробках 13-13,5
+1.випередили мене.в товариша був Е39 96 року 523.по місту споживав 15-16 літрів.Це чисте місто з маленькими пробігамиOpelevod писав:В режимі везу маму! Свого часу трошки їздив на е39 99 р.в 2.8 розхід місто 14.5-17axel писав: в хлопців що мають такі машини у Львові і використовують їх по центру і по пробках 13-13,5
П.С Хоч як би я не любив БМВ,але саме 39 2.8 ручка
чого "тіпа"? Там дерев'яний шпон, то не на пластику надруковано як в сучасних машинах.rubilnik писав: добре що без того тiпа дерева
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей