Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Новые платные парковки во Львове
- pierce
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Улица Валовая превращается в зону платной парковки на 78 мест:
Как видно на 01:39 - на паспорте не указаны точные даты когда паспорт парковки одобрен в ГАИ и утверждён горсоветом. Есть подробная схема организации парковки. Предполагается перекрытие улиц Сербской и Архивной. Жители ул.Валовой теперь должны платить за право оставлять свои ТС возле своего дома.
Паркоматов я не увидел (1 на 20 паркомест - п.14 указа 1342 КМУ - http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-%D0%BF). Может еще поставят... Синюю разметку как раз рисовали, но начался дождь.
Напомню - во Львове 2 парковочных зоны: 1-я - центральная и цена парковки 4 грн./час; 2-я - вся остальная часть города - цена 2 грн./час (указ горсовета Львова №120 от 27.01.2011).
Как видно на 01:39 - на паспорте не указаны точные даты когда паспорт парковки одобрен в ГАИ и утверждён горсоветом. Есть подробная схема организации парковки. Предполагается перекрытие улиц Сербской и Архивной. Жители ул.Валовой теперь должны платить за право оставлять свои ТС возле своего дома.
Паркоматов я не увидел (1 на 20 паркомест - п.14 указа 1342 КМУ - http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-%D0%BF). Может еще поставят... Синюю разметку как раз рисовали, но начался дождь.
Напомню - во Львове 2 парковочных зоны: 1-я - центральная и цена парковки 4 грн./час; 2-я - вся остальная часть города - цена 2 грн./час (указ горсовета Львова №120 от 27.01.2011).
Люблю путешествовать и рыбачить
- Thug
Re: Новые платные парковки во Львове
pierce, там на виїзді має бути будка з живим паркоматом 

- pierce
На видео она есть... Если до конца смотреть
НО! Пункт 14 гласит: "14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару."

НО! Пункт 14 гласит: "14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару."
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Шановне паньство, а відколи біля Магнусу знову стала платна парковка? Я шось пропустив? Нє - я не платив, бо не повірив паркувальнику і побажав удачі 

- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
VAVAN, він типу каже, шо то парковка приватна від магнусу і не належить місту.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Святослав, нехай смокче лапу.
- pikach00
pierce, що саме тобі не подобається? І взагалі, вже є тема про це
- weber
Святослав, тротуар, де лазять люди, не може бути приватним.Святослав писав: шо то парковка приватна від магнусу
- pierce
pikach00, а с какого перепуга ты решил что мне что-то не нравится?pikach00 писав:pierce, що саме тобі не подобається? І взагалі, вже є тема про це

Я просто поделился информацией. Не все же каждый день на ул. Валовой паркуются. Кому-то она будет и полезной.
В центре это первая парковка, которую пытаются оформить согласно требований решения КМУ 1342. По паспорту парковки - она на 78 мест. Поглядим сколько их будет по факту...
Темы именно про эту новую платную парковку не нашёл. Думаю скоро появятся и другие подобные парковки - поэтому и назвал ветку "Новые платные парковки".
-
- Ім'я:Олег
Наскільки я читав наступна платна парковка оформлена по стандартах і т п має бути біля пам. Міцкевича.
От конкретно розписано про майбутню систему на Валовій
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=1114
Якщо дійсно вийде все як там розписано, то вийде нормальна, європейська парковка. Я як автомобіліст - ЗА, як пішохід - двічі ЗА.
От конкретно розписано про майбутню систему на Валовій
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=1114
Якщо дійсно вийде все як там розписано, то вийде нормальна, європейська парковка. Я як автомобіліст - ЗА, як пішохід - двічі ЗА.
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
oleg-energy, а як на рахунок блокування Чайковського? щоб там теж зробили парковку не проїздну? як тоді взагалі по місту рухатися? може ше перекрити проспект Шевченка і початок городоцької і там зробити не проїздні парковки? 

Мій стиль - не ваша мода.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
на Валовій прописаний, значить паспорт завжди з собою возити треба, бо рахуватимуть по 4 замість 1 

Хочеш миру - готуй Parabellum
-
За вище наданим посилання є таке "... Пільгових карток не буде. У базу даних буде внесено всі автомобілі мешканців. Оператор моментально знайде номер машини на своєму комп'ютері. Інваліди будуть показувати посвідчення -- ну, тут вже нічого не поробиш. І мешканці, й інваліди будуть проїжджати за звичайною карткою, тільки оплата буде або пільгова, або безкоштовна. Комп'ютер буде їх фіксувати.."gribkoff777 писав:на Валовій прописаний, значить паспорт завжди з собою возити треба, бо рахуватимуть по 4 замість 1
На рахунок Чайковського нічого не чув.
А щодо Валової, я думаю її проїзне значення перебільшене, на ній в більшості не пройти не проїхати - а так буде врегульовано і культурно.
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
а от і ніфіга!!! вона дуже виручає в час пік, коли тягнучка від Данила Галицького до Митної. А на рах. ні пройти, ні проїхати, то хіба якщо велигогабаритним транспортом!!!!oleg-energy писав: А щодо Валової, я думаю її проїзне значення перебільшене
-
Ну от - народ жалівся що нема в центрі де законно паркуватись тому вилазять на газони і тротуари, влада вирішила щось придумати. І тепер заперечення що нема де проїхати.
А які в вас ідеї щодо втілення нормального паркування в нашому місті без контролю тільки від ДАІ (бо контролю ніякого немає тому й такий хаос в нас в центрі)?!
На тому форумі, куди я скинув посилання "тусується" радник міського голови Львова Олег Шмід - він адекватно сприймає свіжі ідеї і нормальні зауваження, так що сміливо можна писати йому там і можливо реалізацію ваших ідей ми невдовзі побачимо на наших вулицях.
А які в вас ідеї щодо втілення нормального паркування в нашому місті без контролю тільки від ДАІ (бо контролю ніякого немає тому й такий хаос в нас в центрі)?!
На тому форумі, куди я скинув посилання "тусується" радник міського голови Львова Олег Шмід - він адекватно сприймає свіжі ідеї і нормальні зауваження, так що сміливо можна писати йому там і можливо реалізацію ваших ідей ми невдовзі побачимо на наших вулицях.
Востаннє редагувалось Вів, 11 червня 2013, 11:09 користувачем oleg-energy, всього редагувалось 1 раз.
- pikach00
+1oleg-energy писав: А щодо Валової, я думаю її проїзне значення перебільшене, на ній в більшості не пройти не проїхати - а так буде врегульовано і культурно.
Ще ніколи не користувався Валової щоб об*їхати корок

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Ну все йде до того щоб максимально зменшити використання автівок в центрі міста
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- pikach00
І правильно.Sluva писав:Ну все йде до того щоб максимально зменшити використання автівок в центрі міста
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
+1pikach00 писав: І правильно.
хоча для мешканців прописаних треба щось придумати.
ну і не так по жлобськи як зараз.. вночі могли б безкоштовну парковку зробити і так місця валом, в Європах так є.
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
vovka, у вечері і є безкоштовне паркування!
pikach00, а так підтримую!
pikach00, а так підтримую!
Мій стиль - не ваша мода.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей