мені нехватало до пассату)))))Black писав: я те говорил не отдавай девятину

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені нехватало до пассату)))))Black писав: я те говорил не отдавай девятину
мав на увазі взагалі все по передній підвісці (сайленти, пильники гранат і т.п.)pavlolvov писав: якщо ти мав наувазі пидьники гранат то десь в районі 50-60грн плюс окремо хамути по 10 грн шт це ще 80 грн і змазку щрус 4 з розрахунком на 4х!плюс робота
Т.к. немного денег стоит весь комплект брал по частям .Это последнее что осталось установить на перёд .По цене (одекватной на данный момент) сорентировать не смогу тебе помогут больше форумчане Glibko и andrew. Многое имеют в наличии во Львове .vovka писав: мав на увазі взагалі все по передній підвісці (сайленти, пильники гранат і т.п.)
тоже треба перебрати перед , і хочеться прикинути бюджет.
Ни разу не ошибся :) , всё правильно .pavlolvov писав:пиши andrew ! Я думаю що black брав в нього але можу помилятись
болти крыплення затягувати так шоб балка була пыд вагою машини-або на ямы або пыжд балку пыдставляти стойки і затягувати-тоді їх не порве скоро.В мене місяць задні відїздили,балкою так кидало шо жопаpavlolvov писав: на майбутнє тре подумати як правильно задні балочні пресанути
Той сайлентблок підхоить від крабу на 2112,тіки краб розбивати треба.Я от сам маю бажання поставити поліуретан на ті кронштейни,так як Black, А яка ціна їхpavlolvov писав: це якщо краби , але в тебе походу на 2112 і там зовсім поіншому!!!!
Я незнаю кому цей комент адресовано но особисто технічні моменти і технологію затяжки і тд я знаю і успішно використовую вже років з 15 !!!!Петро писав: болти крыплення затягувати так шоб балка була пыд вагою машини-або на ямы або пыжд балку пыдставляти стойки і затягувати-тоді їх не порве скоро.
А навіщо його розбивати якшо ставити новий ! або випресувати!? тим більше на 2112 стоїть передня балка в які вварені місця для сайлентів???Петро писав: ,тіки краб розбивати треба.Я от сам маю бажання поставити поліуретан на ті кронштейни,так як Black
Если двигаться в пенсионерском режиме то нет.Если немного агресивно (в тех оборотах что при обкатке в которых и передвигаемся) то немного штормит не при наборе, а при гашении .pavlolvov писав: Black, і як?не кидає?
То всё фигня понимающий поймёт !А потом смотри как бы от старшего не досталось :)pavlolvov писав: ?Короч в слідуючий раз фотки зроблю своїм телефоном ( шоб красіво було)
Тут ты прав 100 %. Сегодня поездка в село и 1 трамплин ( не хотел прыгать так получилось из-за солнца не увиделpavlolvov писав: А по суті : на майбутнє тре подумати як правильно задні балочні пресанути
Всё просто :) только нужно приехать по нужному адрессу :)rubilnik писав: Black, pavlolvov, як запресовували? а то мене скоро тоже така робота чекає
Всё индивидуально :) к кому обратиться во Львове я писал :)Петро писав: Black, А яка ціна їх
Всё работает , проверенно сегодняpavlolvov писав: Я незнаю кому цей комент адресовано но особисто технічні моменти і технологію затяжки і тд я знаю і успішно використовую вже років з 15 !!!!
незнаю чи в кришці проблема,в 16 клопів вазівський мотор любить масло кідати в свічки,ти сатвив рідний мотор чи хтось по новій його складав?Black писав: После постройки 16 клапанного ДВС, замечено было потеря масла (незначительная)
є інфа про індпошив ковриків? я б теж замовив для своєї машини....Black писав: Хотелось бы своим заплатить, чем заказывать
Проблема была в крышке, я выше писал :) что уже диагноз подтвердился и всё работает нормально (без утечки) :)DNK писав: незнаю чи в кришці проблема
Если ты про эти "колодцы"DNK писав: в 16 клопів вазівський мотор любить масло кідати в свічки
Всё было сделанно на базе моего ДВСа 1500 кубов.С полным ребилдом :) к/вал только остался родной :)DNK писав: ти сатвив рідний мотор чи хтось по новій його складав?
До сих пор тихоT5-R писав: є інфа про індпошив ковриків? я б теж замовив для своєї машини....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей