Доречі, ніколи не розумів, чому ВАГи любителі ставити мотор повздовж а не поперек

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Romko писав: Єдріть молотіть! А кажуть Фольц - все для народу. Половину машини розібрати щоб ремінь замінити! Це ж скільки мінінгіту.
Romko писав: та куда там для народу :) ...
Romko писав: cat-yellow, то не той моторяка часом на Пасаті, а так виглядає по фото, що він самий... в якому щоб поміняти свічі накалу треба знімати роспредвал? може треба було відразу замінити, щоб зимою не повторювати процедуру?
Jarevych писав: cat-yellow, молодець, гарна робота, як тре буде мені поміняти то поїду до тебе
Доречі, ніколи не розумів, чому ВАГи любителі ставити мотор повздовж а не поперектож не ЗП
Myself писав: Мішаня - завжди казав, що ти монстр![]()
Ріспект за те, що поліз, що зробив, але найкрутіше - що ніц не зламав і не забув поставити на місце
. Ну і те, що нічого не залишилось зайвого після зборки - вабше убило
![]()
Одним словом - зачОт!
головне не боятись і не спішити :)rubilnik писав: молодець що не побоявся до такого полізти. на сервісі за таку роботу напевно здерли би капєц
Тому шо пассати йдуть і повнопривідні, і при нехитрій махінації його легко перетворити з передньоприводного на повнопривіднийJarevych писав: Доречі, ніколи не розумів, чому ВАГи любителі ставити мотор повздовж а не поперек тож не ЗП
МішаS_V_B писав:Тому шо пассати йдуть і повнопривідні, і при нехитрій махінації його легко перетворити з передньоприводного на повнопривіднийJarevych писав: Доречі, ніколи не розумів, чому ВАГи любителі ставити мотор повздовж а не поперек тож не ЗП
)))))) треба донора)))))pavlo09 писав: чекаєм фото звіт по переробці на повний привід
то я знаю, але там треба ще тонель переробляти, могли б поперек поставити, бо для переднього приводу получається зайва вага на передню вісьS_V_B писав: Тому шо пассати йдуть і повнопривідні, і при нехитрій махінації його легко перетворити з передньоприводного на повнопривідний
нереально,S_V_B писав: передньоприводного на повнопривідний
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 7 гостей