Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібно скинути помилку
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
myzikk, як би тобі так пояснити...? Розумієш, помилка це розрив, тобто, відсутність двостороннього звязку між датчиком і компом, тобто, якщо якась помилка виникає, значить комп не конектиться до другої сторони, а при включенні запалення комп повинен зконектитись зі всіма пристроями, відповдно він кожен раз перевіряє і видає нові дані. Якщо комп при вкл запаленні не перевіряє все, значить або комп [цензура], або інженери. Еірбеги то взагалі окрема історія, тому що вони мають окремий блок, і окрему карту, і комп перевіряє тільки синхрон з блоком подушок, якшо синхрон є, то помилки не буде, але якщо блок хапнув помилку, то синхрону не буде. Блок так само постіно моніторить подушки. Максимум що ти міг добитись, так то стерти помилку, так, щоб комп на неї не реагував, але не факт що та подушка спрацює. Краще заїдь на діагностику, бо подушки це не жарти.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Re: Потрібно скинути помилку
Помилка була із-за того, що не було двухстороннього зв'язку як ви кажете, пилисосили і заділи клему. Клему зразу поправили, але помилку зняти можна тіки кампом як не крути, або процедурою яку я описав.Jarevych писав:myzikk, як би тобі так пояснити...? Розумієш, помилка це розрив, тобто, відсутність двостороннього звязку між датчиком і компом, тобто, якщо якась помилка виникає, значить комп не конектиться до другої сторони, а при включенні запалення комп повинен зконектитись зі всіма пристроями, відповдно він кожен раз перевіряє і видає нові дані. Якщо комп при вкл запаленні не перевіряє все, значить або комп [цензура], або інженери. Еірбеги то взагалі окрема історія, тому що вони мають окремий блок, і окрему карту, і комп перевіряє тільки синхрон з блоком подушок, якшо синхрон є, то помилки не буде, але якщо блок хапнув помилку, то синхрону не буде. Блок так само постіно моніторить подушки. Максимум що ти міг добитись, так то стерти помилку, так, щоб комп на неї не реагував, але не факт що та подушка спрацює. Краще заїдь на діагностику, бо подушки це не жарти.
Така проблема була не в одного мене, енотоводи з цим стикалися не раз. Клеми не сховані і коли пилисосиш, то можна клему аірбегу сідушки зачипити, а їздити до диллера і платити по 80 грн немає сенсу. Вот, якщо появиться після того, ще раз та приблуда з аірбегом тоді до диллера.
Телефонував до головного майстра на ніссан, він сказав, що таке буває. Якщо помилка вибє знову, тоді треба вже дивитись по аірбекам і проводці.

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
я в шоке зі своєї машини. 2 роки воно мигало, а вчора відписав тут в темі і перестало мигати. АномаліяJarevych писав:myzikk, я в шокє з тих іпонців
- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вусіко, майстер в хаті - телевізор працює... Може жарівка вже доморгалась ?
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
та ні, при заводці загорається і гаснеniama писав:Вусіко, майстер в хаті - телевізор працює... Може жарівка вже доморгалась ?
- Romko
- Ім'я:Роман
- Подякували: 29 рази
запросто можеbaramelik писав:Romko писав: можеш у себе попробувати відключити якусь подушку при підключеному акумуляторідуже не рекомендую таким займатись, любий зйом подушки робиться через 15-20 хвилин після відключення аккумулятора. Може й нічо не станеться, а може й бздинькнути подушка...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей