відчуваю шось поганеvovka писав: а ше шось там в нашу сторону говорять на турбогаражі![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
відчуваю шось поганеvovka писав: а ше шось там в нашу сторону говорять на турбогаражі![]()
збираєм опозицію )) мені там самому тяжко бодатися ))andriy320e30 писав: відчуваю шось погане
загалом то правильно що драг хочуть поставити як спорт. так має бути.Total писав: Фішкою драгу була його загальна доступність чого не стало тепер !!!
вони могли б підійти якби їх трошки адаптувати для драг. в тому ж таки раллі класи є всякі. і міцубісі ево їздять, і звичайні вісімки. і нічьо.. якось влізаються в чемп і не заважають один другому.Total писав: стандарти ралі, кільця та автокросу тут не дуже підходять.
vovka писав: загалом то правильно що драг хочуть поставити як спорт. так має бути.
офіційний чемп, офіційний кубок, офіційні рекорди, призові, звання і т.п. як у всіх інших видах спорту.
Тут все впирається в знову ж таки в бабло тому треба розробляти інакший підхід, враховуючи, що більшість учасників особливо в Стріт класі - це не спортсмени, а фізкультурники . Люди все роблять самі або на сервісах і за свій кошт. У більшості не має команд і технічок і не має грошей щоб це все наймати.Драг тим і привабливий, що наприклад в стріті ти можеш обійтись без технічки в якій лежить ще одна така сама розібрана машина ( це так умовно) як це наприклад є в раллі.vovka писав: вони могли б підійти якби їх трошки адаптувати для драг. в тому ж таки раллі класи є всякі. і міцубісі ево їздять, і звичайні вісімки. і нічьо.. якось влізаються в чемп і не заважають один другому.
тут з тобою згоден зараз маємо ситуаціюvovka писав: у нічьо, он в Полтаві вже безкоштовна реєстрація без стартових )) прогрес ) загалом так і має бути, якийсь символічний стартовий (бо то не ралі і не кільце де ти хоть валиш нормально, а тут шо.. 3 старта по 12-15 сек і додому ). ітак переважно всюда основне бабло не з тих 10-20 учасників, а з глядачів (ну і рекламодавців. тут вже закриті аеродроми рішають де є можливість робити платний вхід.. у Львові трохи інша ситуація).
зараз так і зроблено. всього 9 етапів, в залік йдуть 5 найкращих результатів. участь в фіналі дуже бажана, так як при рівній кількості очок, до уваги береться останній етап.Bilkos писав: Проводити окремо відбір до фіналу нац серіі в 2-3 регіонах Украіни. Поділити нац серію на 2 етапи : 1. Відбір: 3-5 етапів в регіоні 2. Фінал.
загалом вроді ніде в світі федерації не дають нікому спонсорів.Total писав: ФАУ якщо вона розвиває і допомагає не тільки б мала прописувати які труси мають бути у учасника але й напр. моглоб мати свого спосора(рів)
так зараз так і є. фактично 2 етапа Львів, 2 Тернопіль. Приїжджай набирай очки. Достатньо виграти ці 4 етапа, потім поїхати в фінал і виграти там і все - ти отримав кубок :) нетреба їздити по всій Україні.Bilkos писав: Я мав на увазі щоб відбір в фінал відбувався окремо в кожному регіоні залежно від кількості очків після 3-5 етапів. Так і дешевше всім буде
як ти будеш класифікувати авто в цей клас ?Bilkos писав: доп класу для біля сток авто
З горячкою 0.86 що будеш робити?Vomont писав:вам не надоїло ще мірятись ....? яка різниця,хто скільки важить,чи в кого яка потужність , стаєте на престейдж і все вирішено,а там хоть можете місяць не їсти - у кожного власний шлях для досягнення результату))))
Краще пишіть хто що зробив (доробив) це цікавіше читати...Я наприклад після Тернополя замінюю гарячий хаузинг з 0.86 на 1.06)))
vovka писав: загалом вроді ніде в світі федерації не дають нікому спонсорів.
думаю фау тут не виняток.
поки не знаю,хочу спочатку попробувати що вийде а далі напевно комусь продамporting писав: З горячкою 0.86 що будеш робити?
vovka писав: просто зараз є 10 етапів, а оргів грубо кажучи 8 ))) тому якихось вимог ФАУ до них ставити недуже може, бо так весь кубок розвалиться.
то америкоси :) я тоже памятаю ту табличку )))Total писав: NHRA - на тому ж турбогаражі хтось відписувався на яку суму вона виплатила премій , точно не памятая але запямяталось 6 нулів після значення
щось типу цього.. ну зробим скидку на молодість :))Total писав: а зараз получається що ФАУ в сторонці дивиться щоб не нарушали )))))
Є клієнт.Vomont писав:поки не знаю,хочу спочатку попробувати що вийде а далі напевно комусь продамporting писав: З горячкою 0.86 що будеш робити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей