Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
додаткові витрати зновуBOXER писав: власнику літак оплачують жеби прилетів?
крім заміни ТП ще є якісь офіційні платежі? А то неофіційно за назвали значно більшу суммуminister писав: вписання гбо додаткових витрат само по собі не несе, там тільки зміна техпаспорта, оскільки Ви хочете перереєструвати авто на себе, то Ви економите 300-350грн. на повторній заміні ТП.
на дзвінки ніхто не відповідаєManiak716 писав: ДАІ 238-53-48, 238-43-42, 230грн. заміна техпаспорта
пошукай на сайті львывського даі - принаймні я їх там колись знайшов і в телефонному режимі мені все класно пояснили...Cr@zy писав: на дзвінки ніхто не відповідає
в ВРЕР береться довідка, шо ТС не в розшуку і т.п.alexandro писав: то я можу не знімати авто з обліку і ставити на себе а тільки зробити зміну власника і залишити ті самі номери , змінивши тільки техпаспорт ?
і ця процедера получається дешевшою ніж знімати і ставити на облік ? правильно !may писав: в ВРЕР береться довідка, шо ТС не в розшуку і т.п.Довідка-рахунок і реєстрація. Власник подає заяву, що номери переходять тобі.
Не потрібно оплачувати зняття з обліку і номери.alexandro писав: і ця процедера получається дешевшою ніж знімати і ставити на облік ? правильно !
:)may писав: дозволили здійснювати купівлю-продаж у ДАІ (процедура розроблена, але не прийнята. Ціна невідома, але, можливо, буде дешевше ніж довідка-рахунок).
800-1000грнManiak716 писав: а неофіційно скільки сказали?
ну я не знаю що вони вкладають в тих 800-1000грн, але можна прикинутиCr@zy писав: 800-1000грн
от в четвер і перевірю :)may писав: Набув чинності Наказ МВС №417 від 29.04.2013!!!
потрібно, щоб знімала інша людина, ти не можеш сам собі продати машину...Figaro писав: вопшем ситуація яка, машина в мене на харківській реєстрації, пробивав в рішал сказали 200уо зняти машину з обліку. Питання наступне, якшо я для себе знімаю машину з обліку і на себе ставлю нащо мені та довідка купівлі-продажі? сам собі продаю і сам купляю?
за ці гроші у Львові хіба знімеш+ довідка+постановкаFigaro писав: 2100 знятта і постановка обієдеться чи як?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 28 гостей