чьорт пабєрі... в свої 16-ть взнати про себе щось новенькеVusiko писав: Sluva, то ти виявляється баба, а водку хляєш як мужик

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чьорт пабєрі... в свої 16-ть взнати про себе щось новенькеVusiko писав: Sluva, то ти виявляється баба, а водку хляєш як мужик
дощ впавtelko писав: куди не сунутись одні корки, таке враження, що сніг випав!
І всі забуксовали?Sluva писав: дощ впав
епічний бояністtelko писав: Епічні долб....
Мопед не мой, я только разместил обяву!pikach00 писав:епічний бояністtelko писав: Епічні долб....![]()
Я реально розчарований що вони не розп....лися в кінці роліка... Без хепі-енду.telko писав: Епічні долб....
Тут проблема в іншому:багато таких розумників влітає з Кульпарківської на кільце прямо перед тобою,хоча ти й показуєш,що будеш виїжджати з кільцяThug писав:Повалила злива і всі як подуріли.
Ледве не ввалили мене на Кульпарківській кільці, бо чудо на ладі не знало, що треба пропускати тих, хто праворуч, і ломанулося на виїзд з середнього кола в крайню праву смугу
Ви не зовсім зрозуміли,що саме я мав на увазі.При в"їзді на кільце саме ви маєте поступитись дорогою.Дуже ж часто на кільце влітають перед тобою,коли ти намагаєшся з нього виїхати,сигналізуючи при це увімкненим повором.Тут навіть у Макса ака Телко було подібне відео в цій гілці,коли його підрізала машина,яка заїжджала на кільце.,а він в той момент виїжджав з нього.Тому я б не був таким категоричним у викладенні саме вашої версії і знання правилThug писав:luav, йому ніхто не заваджав виїжджати у ліву смугу. Ну і не можеш їхати швидко - їдь по правому краю. Кагбе ПДР на це натякають не спроста
А заїхав на середнє кільце - то дивися по сторонах. Що тут складного
просто селюк що привик в себе по полям городам зрізати а не їздити по дорозі/розмітціThug писав: Він же зрізав дорогу через середню смугу
там рідко хто їздить по правій - 3-й від центра кола смузі. Всі стають в середню й думають що то панацея - крайня.Thug писав: Тільки я як в'їхав по правій смуз
Та най би си. Але ж нафік тупо ломитися потім в крайню і ще й обурюватисяMAECTP0 писав: Всі стають в середню й думають що то панацея - крайня.
Бо думають що в крайній йтому вирулють в праву.Thug писав: Але ж нафік тупо ломитися потім в крайню і ще й обурюватися
Дорочі тої розмітки там можна сказати шо нема...MAECTP0 писав: просто селюк що привик в себе по полям городам зрізати а не їздити по дорозі/розмітці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей