topper писав:Я сі дуже вибачєю якшо когось напряг розворотом через 2 суцільні за перехрестям Стрийська-Сахарова в районі 19:00

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
topper писав:Я сі дуже вибачєю якшо когось напряг розворотом через 2 суцільні за перехрестям Стрийська-Сахарова в районі 19:00
Каг всегда падло їхати розвертатись... Приклад, треба наліво і їдем наліво...Thug писав:telko, а навіщо ти їх перетинаєш?![]()
Thug писав: чудо ти горохове
от значить чия омега чудить там ...telko писав: Приклад, треба наліво і їдем наліво...
Омега після ДТП вже давно не їздить.Макс вже давно Вектрі Ц.Але я б радив йому профіль змінити,щоб не вводити людей в оману :)mister_X писав:от значить чия омега чудить там ...telko писав: Приклад, треба наліво і їдем наліво...![]()
telko, невже так тяжко, проїхати по безіменному проспекту (біля садочка) і виїхати на світлофор біля мебельногоtelko писав: Каг всегда падло їхати розвертатись... Приклад, треба наліво і їдем наліво... https://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%B ... 6,,0,-1.28
А в чому проблема? Нащо валити аж до світлофора. Проїхати по району і виїхати на світлофорі біля будинку меблів. А там їдь куди хочешBOXER писав: сам деколи по Караджича їду і тре наліво
а деколи треба до банкомату туди на перехрестя з Любінською, а вертатись назад по Караджича, потім по Головатого і Яворницького не охота. тим більше дорога гірша. ну і мабуть швидше таки по Любінській туди-назад.BOXER писав: +1, по Головатого і Яворницького.
шо за слів?-kesheme- писав:telko, слів защітан!
-kesheme- писав:telko, слів- це такий фрукт, чоловічого родуслива- жіночого
![]()
Хотів прокоментувати перетини двох суцільних, але отой смайл на фото порішав!
Доб'ю-kesheme- писав:telko, я бачу, до тебе гєр дойебіошся!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей