дорога Катовіце+Катовіце+Катовіце і ти вже в Болгарії на автоBOXER писав: eresen, ти чьо вже якшо летіти, ше й з Катовіц, то краще в якусь цікавинку, а не Бомжгарію!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дорога Катовіце+Катовіце+Катовіце і ти вже в Болгарії на автоBOXER писав: eresen, ти чьо вже якшо летіти, ше й з Катовіц, то краще в якусь цікавинку, а не Бомжгарію!
nomysha писав: За межі України ше не виїжджав на ній, на кордоні можуть дістатися?
От власне що перевіряють техпаспорт,а не те що під капотом, яка їм на границі різниця що в тебе під капотом?це ж прикордонники і митники,документи на машину є?є,а під капотом хоч реактор холодного синтезу може бутиmysha писав: дякую, та я ж не знаю, тому питаюся то ж ніби має бути вписано в техпаспорт, а його перевіряють... а ти з таким стикався чи просто так думаєш шо ноу? не хочеться з торбами додому вертатися з границі якшо раптом їм то не сподобається
можешklub писав: маю польську шенген візу (С 08) чи зможу я поїхати на віддих туди?
http://www.domika-bulgaria.ru/?s=21&i=23klub писав: Тут одні пишуть що тільки потрібно болгарські візи, а інші що можна і по польському шенгену.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей