Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав: Тігер-Нігер показав майстер клас знімання кпп за 15хв ( з моменту заїзду машини в бокс, до моменту коли кпп лежала вже біля машини)![]()
так як з Вовкою попередньо говорили про "співпрацю", то на халяву зроблю. макет тільки нормальний дайTIGER-NIGER писав: нам на Вовкину 2108 треба на борта наклеїти КТS....скжи бюджет тої штуки...
ротор пауер ))A1 писав: Вражений часом проїзду 1/4 милі
тобто , 12 заїздів по (грубо) 0,5 км + назад - це мінус 12 л.vovka писав: потратив на поїздку порядка 37-40 літрів. по кілометражу загальному вийшло шось 300 км (в тому числі драг, 12 бойових заїздів).тобто десь 12-13 літрів середній.але.. на бойових мотор жере немеряно )) десь літр на заїзд +-.
по трасі воно точно не більше десятки жере якщо їхати до 80-90 (але ще робим скидку на то що в мене коробка 7 ряд, і наприклад при 80-90 там вже порядка 4000 оборотів.. на сток коробці думаю був би той же розхід при більшій швидкості). і не навалювати :) розхід починає люто рости з продавлювання педалі газу в пол )))Liuskywalker писав: Получається , 40-12=28 л на 288 км . Ітого - десятка на сотню !
треба якось перейменувати.Петро писав: Бойова 2108 РПД
дякую. та.. треба шось думати з вагою (капот, ковші якісь красіві і легкі, дверні карти стокові без музики). шумку і вібру дуже неохота шкрябати, бо її так красіво наклеяли, і я її купляв за свої бабки - певно небудуTwister писав: валить просто супер![]()
я думаю всі твої мучання які були до того оправдались))
п.с. може всетаки зішкрябати ту всю шумку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей