+1BOXER писав: було б симпатичніше якби вся машина червона і білі ОЗ-ети дісачкі :)
А так пріора-стайлінг вийшов

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1BOXER писав: було б симпатичніше якби вся машина червона і білі ОЗ-ети дісачкі :)
Все простіше,не треба плутати Божий дар з яєшнею,тобто американські понікарс з європ.автокласикою і європейськими справжніми суперкарами і спорт.авто!Це небо і земля!MEGASinK писав: карочє пацани,тепер,перед тим як постити сюди якусь машинку,мусите передивитись каталог аукціонного дому
тих каєнів по львові як ланосів вже....pyatochkin писав: де ви каєнів і бентлі надивились в ютубі?
snik писав: тих каєнів по львові як ланосів вже...
BOXER писав: було б симпатичніше якби вся машина червона і білі ОЗ-ети дісачкі
Я бачив 3 штуки GTS але жовтий він 1 точно + це взагалі ексклюзивний колір їх в ук небагато !DNK писав:той жовтий якраз заслуговує бо він такий один у львові
аха це не екскл.... в us їх нереально багато я бачив !!! то старій хлам ! ретро ось це !!!Rosko писав:Autofot+, іди нахрін звідси гурман хрінів! весь той шрот шо ти фоткаєш 10-ами, ба навіть сотнями їздить по Україні, а дане камаро хоть не в ідеальному стані але являється ретро + ексклюзив навідміну від поршаків і тому подбного УГ!
колір пачками use _ старе !! безинтереса !Shpioner писав:Вот ви всі Каєн бачили, а я катався на ньому, 4,5 V8 biturbo![]()
![]()
Зимою, та ше й бачком ващеА розгін по Стрийській, то тільки матюками можна описати, по іншому ніяк. Кароче, я вражений сильно до сих пір
![]()
Autofot+ писав: колір пачками use _ старе !! безинтереса !
Autofot+ писав: в us їх нереально багато я бачив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей