ibit писав: попросив його написати що претензій немає до мене

ДТП недавно на Науковій біля Супутника, пару ТАЗів стояло, хз шо і як, з якогось з тих відер шось витекло)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ibit писав: попросив його написати що претензій немає до мене
BOXER писав: ibit, тебе впердолили і ти
ibit написав:
попросив його написати що претензій немає до мене
він їхав з боткіна в сторону вв великого....і тікав від тої машини яка на шаленій швидкості виїхала від смітників..........зачіпила машину зустрічну і боком почала летіти на мотоцикліста.....Висловлюйтесь будь ласка нормальними українськими словами а то я за рулем більше 10 років і за мото і авто і перший раз таке чую не всі ж такі "продвинуті" і мусять розуміти сленгtopper писав:в 17:40 їхав з Перфецького на Боткіна і на самому перехресті лежав моцик і троха дайців та народу. В мене таке враження, що консерва їхала як я і там кут фіговий, шо не видно було того хрустика...А хруст їхав таке враження з ВВ на Боткіна.
Почитай на Львiвському порталi в новинах,там все написано. Свiдки записали його номера... За кермом був 18рiчний пацан,який ще не мав прав...topper писав:Speedo, а як його найшли
на чому, на вєліку?Денис писав: Почитай на Львiвському порталi в новинах,там все написано. Свiдки записали його номера... За кермом був 18рiчний пацан,який ще не мав прав...
borodatos писав: ,збили ровериста.
topper писав: лежав моцик
Speedo писав: велосепедист (молодий пацан) збив дитину
ажіотаж на 2 -коліснихLiuskywalker писав: ДТП з моциком
тут не в тому діло.hrdrive писав: ажіотаж на 2 -колісних
Speedo писав: Вчора в Стрию велосепедист (молодий пацан) збив дитину і втік.
topper писав: а як його найшли
Денис писав: topper написав:
Speedo, а як його найшли
Почитай на Львiвському порталi в новинах,там все написано. Свiдки записали його номера... За кермом був 18рiчний пацан,який ще не мав прав...
hrdrive писав: ажіотаж на 2 -колісних![]()
http://lvivexpres.com/news/2013/05/31/4 ... ib-likarniНа Львівщині внаслідок ДТП постраждали двоє людей – водій та пасажир мопеда. Це трапилось 30 травня близько 19.30 години у місті Жовкві на вулиці Львівській.
Як повідомили у прес-службі УДАІ у Львівській області, водій автомобіля «Жигулі», 31-річний мешканець Жовківського району, скоїв зіткнення із мопедом «Альфа» під керуванням 41-річного місцевого жителя.
Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир «двохколісного», 51-річна мешканка міста Жовкви. У чоловіка – відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, а у жінки – тупа травма живота і також струс головного мозку.
Постраждалих було доставлено до районної лікарні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей