Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
не треба платити штраф, якщо вони не праві були. Завтра іншого зупинять і почнуть розводити - а так може задумаються наступного разу.
A goal without a plan is just a wish
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...
можеcdrom писав: а так може задумаються наступного разу.

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
-
- Ім'я:Іван
- Контактна інформація:
З ДаІ за життя тих історій - можна книжки писати 

- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
Новий клієнт на продаж?Якісь дописування в темах беззмістовні.(ФЛУД)З нами з: 30.05.2013
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Дивакувата вимога написати 40 повідомлень, щоб мати можливість щось відписати у гілці купи-продай..
Що ж дивуватись, що людина мусить влазити в теми і писати чухню, щоб набити 40 повідомлень.
Що ж дивуватись, що людина мусить влазити в теми і писати чухню, щоб набити 40 повідомлень.
А це взагалі необгрунтовано. Це як в кидал, з 10 спроб 3 вдалось і супер. А ті 7 невдалих спроб зовсім не приводять для роздумів, і аналізу, тим більше в працівників ДАЇ.cdrom писав: не треба платити штраф, якщо вони не праві були. Завтра іншого зупинять і почнуть розводити - а так може задумаються наступного разу.
- cdrom
- Контактна інформація:
andrewdor, людина ж написала, що не порушила ПДР. А її "розводять" на порушення, чому не обгрунтовано?
я розумію скептичне ставлення, але пояснюю, що якщо на працівника поступить парочка скарг, то так просто воно не минеться для нього. А якщо всі заб'ють, то вони і далі таким будуть займатисьApokalipsis писав: може
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
cdrom писав: але пояснюю, що якщо на працівника поступить парочка скарг, то так просто воно не минеться для нього.
Тут як кажуть "палка має два кінці". Варіантів багато і зміни можуть бути наприклад і гіршу сторону тоже -- наприклад:
1. Переведуть такого працівника в інше місце де на нього скар буде набагато менше.
2. На його теперішнє місце прийде інший працівник, якому скарги будуть ще більше "по барабану" .
Я за те щоб не показувати безпричинно посвідчення, за те щоб писати скарги (у випадку коли це реально потрібно робити). Проте розумію що цим ситуація наразі мало зміниться
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Не обгрунтованим я мав на увазі думку, про те, що працівник ДАЇ навряд чи винесе для себе якісь урок. В нього є завдання принести кассу і здати, шляхи її отримання, керівників не цікавлять.cdrom писав: andrewdor, людина ж написала, що не порушила ПДР. А її "розводять" на порушення, чому не обгрунтовано?
Ну звільнять власне цього персонажа, і поставлять на його місце наступного. Це ж просто розхідний матеріал. І проблема не в то тому, що власне цей працівник "рвач", а в тому що інакше він не вміє і не може. В нас так вся країна живе.cdrom писав: але пояснюю, що якщо на працівника поступить парочка скарг, то так просто воно не минеться для нього.
- cdrom
- Контактна інформація:
як свідчить практика, відразу не звільнять. І потрохи ситуація міняється. Хоча яким буде результат - побачимо 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
telko, аплодірую стоя!!!

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
cat-yellow, то не telko, а Андріан з roadcontrol 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- cat-yellow
пофіг, головне, що зробив правильно!topper писав: cat-yellow, то не telko, а Андріан з roadcontrol
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Круто :)
-
- Номер:7777
взято з http://tsn.ua/ukrayina/u-lvovi-cherez-m ... 00125.htmlЛьвівські міліціонери "розпоряджалися на власний розсуд" автомобілями, які перебували на штрафмайданчику.
Як повідомила прокуратура області, посадові особи головного управління зловживали службовим становищем при передачі транспортних засобів зі штрафмайданчика територіальним підрозділам міліції. В наслідок дій міліціонерів, з майданчика зникли 148 транспортних засобів.
За фактом зловживань прокуратура відкрила кримінальне провадження. Кількість посадових осіб, причетних до махінацій, на даний момент не уточнюється.
от вам дайці, от вам мєнти

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
topper писав: а Андріан
Андріан молодець, всі би водії хоч трохи би такими були і менти би змінилися.
Speedo,
І так вже зявилось дуже багато нормальних людей, які намагаються відстояювати свої права і є навіть люди які вимагають від даішників щоб вони грамотно виконували свої обовязки, тому позитивні зміни є, пройде ще років з 5 і ситуація змінитися
потихеньку по-маленьку все стане на свої місця.
І так вже зявилось дуже багато нормальних людей, які намагаються відстояювати свої права і є навіть люди які вимагають від даішників щоб вони грамотно виконували свої обовязки, тому позитивні зміни є, пройде ще років з 5 і ситуація змінитися

-
пілять, поки їхав на море (1020 км) зупиняли гайдони три рази...
1. затупив в мене навігатор... і я через дві сплошних (вночі, машин не було) розвернувся щоб поїхати назад :) їду собі, через 1 км наздоганяють шакали, віувіу з мигалками... 100 і поїхав далі
2. їду по головній, обігнав автобус на перехресті (вночі, ніфіга знаків невидко було)... даєц мене відпустив відпустив
3. їду по головній , спереді фура, я блимнув йму дальнім (тіпа чи можна обігнати), той показав правий поворот, ну я і вйо на обгін...і цуко знов на перехрестку (хочете вірте або ні, знов небуло видко знаків про перехрестя)... 100 і поїхав далі...
а фурщик зараза... бачив шо там дайці...підставив
п.с. перший раз їхав вночі далеко... ну його [цензура].. то або їхати як "божий адуванчєг" або не їхати зовсім чи шо...
п.с.с. попався мені ще один мудак на фурі... три рази "питався" його дальнім чи можна йти на обгін, тричі показував що можна і три рази то було перед поворотом або перед крууутим поворотом...
в результаті, три рази відторможувався і вертався в полосу за ним і тільки згодом, вже не питаючи, обігнав де була ширша траса..
п.п.с. так жостко не попадав ще від коли сів за руль, раз було 50 за не пропуск пішахіда...
1. затупив в мене навігатор... і я через дві сплошних (вночі, машин не було) розвернувся щоб поїхати назад :) їду собі, через 1 км наздоганяють шакали, віувіу з мигалками... 100 і поїхав далі

2. їду по головній, обігнав автобус на перехресті (вночі, ніфіга знаків невидко було)... даєц мене відпустив відпустив

3. їду по головній , спереді фура, я блимнув йму дальнім (тіпа чи можна обігнати), той показав правий поворот, ну я і вйо на обгін...і цуко знов на перехрестку (хочете вірте або ні, знов небуло видко знаків про перехрестя)... 100 і поїхав далі...

а фурщик зараза... бачив шо там дайці...підставив

п.с. перший раз їхав вночі далеко... ну його [цензура].. то або їхати як "божий адуванчєг" або не їхати зовсім чи шо...
п.с.с. попався мені ще один мудак на фурі... три рази "питався" його дальнім чи можна йти на обгін, тричі показував що можна і три рази то було перед поворотом або перед крууутим поворотом...

в результаті, три рази відторможувався і вертався в полосу за ним і тільки згодом, вже не питаючи, обігнав де була ширша траса..

п.п.с. так жостко не попадав ще від коли сів за руль, раз було 50 за не пропуск пішахіда...
- cat-yellow
killawatt, чото ти якийта напряжонний
Вночі правила такі: по місту адуванчег, по трасі агонь
Хочеш обганяти - береш навігатор і по ньому зириш повороти траси
На фуру - не надіються і тим більше обгону не просять, кожен сам за сібя, покази фури - виключно для того, щоб взяти до уваги, не більше.
Вночі правила такі: по місту адуванчег, по трасі агонь
Хочеш обганяти - береш навігатор і по ньому зириш повороти траси
На фуру - не надіються і тим більше обгону не просять, кожен сам за сібя, покази фури - виключно для того, щоб взяти до уваги, не більше.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
killawatt, обгін це взагалі найнебезпечніший маневр, і причина більшості важких ДТП, не варто обганяти, якщо сам не переконаний на 100%, що вільно і ти встигаєш, дуже не раджу пробувати на авось, бо колись може не пощастити :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей