Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я його бачив ... мудак він ... на перехресті чорновола - торгова за оперним театром вискочив перед носом ... муділа німецькаAutofot+ писав:хто бачив біле бентлі сьогодні біля маестро ??
фотки маєте ? я проїздом бачив але немав телефона
ОЙ ДА ШОТИ НЕКАЖЕШmister_X писав:Бозе-Бозе, нема фотки білого бентлі?![]()
![]()
але ти гонєц,ти шо хочеш шоб всі в цій теми питали один одного шо сьогодні бачили і де? Який сенс твого існування?Autofot+ писав: ОЙ ДА ШОТИ НЕКАЖЕШ БУЛО БИ ТО ФЕРАРІ ВИ БИ ТУТ НЕУМНІЧАЛИ ЗРАЗУ БИ ПІШЛО А ДЕ ФОТКИ ВАУ ВАУ .... .ШО ЗА БРЕД _ ХАРИТЬ ВЖЕ А ЯКА РІЗНИЦЯ МІЖ ФЕРАРІ І БЕНТЛІ .
ПАМЯТАЮ РАЗ ЗАКИНУВ ФОТКУ ФЕРІКА ХОЧА САМ НЕЗНАВ ЩО НЕ ВНАС ЗРОБЛЕНА ТОВАРИШ ЗБРЕХАВ _ ТАК ВИ ТУТ ВСІ САЙТИ ОБРИЛИ ЩОБ ЗНАЙТИ ТІ САМІ ФОТО !!! ПРИДУРКИ ! - НЕ ВСІ АЛЕ Є !!!
pyatochkin писав: кась у Вас тут аура х.йова
Я маю! Вже навіть роздрукував спеціально для тебе! Підійдеш забрати?Autofot+ писав:хто бачив біле бентлі сьогодні біля маестро ??
фотки маєте ? я проїздом бачив але немав телефона
Pioneer писав:
Довго думав як назвати цю тему, тему створюю для того щоб ви могли закидати сюди цікаві фотографії тюнінгових або цікавих стокових автомобілів які сфотографуєте на вулицях Львова!!! тема не про рагульський тюнінг і будьласка попрошу не офтопити а просто обговорювати, якшо комусь я кась фотка несподобається дуже попрошу просто нічого не писати Сильно не бакланьте
ну не Shelby GT500 звичайно, але дуже близько :)Liuskywalker писав: а хто бачив сьогодні Shelby GT500 ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей