Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Учені встановили, яку музику краще слухати в машині
- zhyvchek
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Асоціація автомобілістів Великобританії, що займається питаннями безпеки дорожнього руху, провела дослідження, в результаті якого було виявлено, що статистика аварій на дорогах безпосередньо пов'язана із музикою, що звучить в салоні автомобіля.
Експерти прийшли до висновку, що від того, яку музику слухає водій, залежить його увага до дорожньої ситуації, а отже, і ризик попадання в ДТП. В ході дослідження були проведені експерименти, в яких водії, управляючи автомобілем, слухали різнотипну музику.
За підсумками експериментів виявилось, що водії, що вважають за краще слухати в машині повільну, спокійну музику, зберігають свою психологічну рівновагу і адекватність до того, що всьому відбувається на дорозі, передає Newsru.com. Тоді як, водії, що слухають швидку музику, починали підсвідомо хвилюватися і неусвідомлено збільшувати швидкість.
Недосвідчені водії під час швидкого ритму переставили відчувати автомобіль, забували перемикати передачі.
Також виявилось, що при голосно граючій в машині музиці підвищується ризик попадання в аварію: водій просто перестає чути звукові сигнали, що подаються йому іншими учасниками руху, а також просто не реагує на транспортні засоби, що наближаються.
До того ж, водіям, що починають, гучна музика заважає чути двигун машини, по роботі якого вони визначають перемикання на вищу передачу.
http://news.infocar.com.ua
Експерти прийшли до висновку, що від того, яку музику слухає водій, залежить його увага до дорожньої ситуації, а отже, і ризик попадання в ДТП. В ході дослідження були проведені експерименти, в яких водії, управляючи автомобілем, слухали різнотипну музику.
За підсумками експериментів виявилось, що водії, що вважають за краще слухати в машині повільну, спокійну музику, зберігають свою психологічну рівновагу і адекватність до того, що всьому відбувається на дорозі, передає Newsru.com. Тоді як, водії, що слухають швидку музику, починали підсвідомо хвилюватися і неусвідомлено збільшувати швидкість.
Недосвідчені водії під час швидкого ритму переставили відчувати автомобіль, забували перемикати передачі.
Також виявилось, що при голосно граючій в машині музиці підвищується ризик попадання в аварію: водій просто перестає чути звукові сигнали, що подаються йому іншими учасниками руху, а також просто не реагує на транспортні засоби, що наближаються.
До того ж, водіям, що починають, гучна музика заважає чути двигун машини, по роботі якого вони визначають перемикання на вищу передачу.
http://news.infocar.com.ua
- Breaker
- Стать:чоловік
Re: Учені встановили, яку музику краще слухати в машині
а я взагалі не розумію тих людей, які в машині не слухають музику 

- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
Давайте слухати Моцарта і Бетховена

- yu-RA
- Контактна інформація:
Тепер получається, що не всі "голубі", хто порушує ПДР... Деякі просто голосно слухають музику... Тим англійським вченим - нема що робити...
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Я би несміявся я наприклад деколи люблю послухати класичну музику в машині причому голосно !Yar4ik писав:Давайте слухати Моцарта і Бетховена
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Да я неголубий !!! Але я переважно не порушую ПДР.yu-RA писав:Тепер получається, що не всі "голубі", хто порушує ПДР... Деякі просто голосно слухають музику...
- Yar4ik
в мене музика завжди залежить від настроюz@k писав:я наприклад деколи люблю послухати класичну музику в машині причому голосно !
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
А в мене гучність обмежується 10 ватами потужної аудіоситеми від Рено 

Путін [цензура].
- Yar4ik
Я вот на днях беху одну бачив, правильніше чув
Вона як проїхалась, на вулиці хоч дискотеку роби. Всі вікна/двері були закриті, а багажнік і дах реально пригали. Уявляю шо було в салоні

Вона як проїхалась, на вулиці хоч дискотеку роби. Всі вікна/двері були закриті, а багажнік і дах реально пригали. Уявляю шо було в салоні

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість