BOXER писав: Розтонуй вікна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: Розтонуй вікна
в мене їх взагалі не було,поставив мебельні 120Н ,але вони засильні,кришку аж відстрілювало(див. відео) поставив 80Н стало краще,але думаю 60Н було б якраз в тєму :)twin писав: Розкажи детальныше про аморти кришки, я так розумію поставив сильніші?
дуже люблю чорний колірBOXER писав: страшно чорна, гнітить
мені і так свіжо в ній :) тим паче що її пасує тонуванняBOXER писав: Розтонуй вікна, вона зразу свіжіша стане і симпатичніша
Я постійно в іншому місці паркуюсь...пєрєбєжками :)Denja писав: Знову міняєш місця парковки Я б вже ті пружини не ставив
Де відео дивитись? Скільки коштує 120Н? Просто зробив собі відкривання з пульта, а так як є трохи шумки і невеличкий спойлерок, то рідні стойки вже не справуються:)Sluva писав: в мене їх взагалі не було,поставив мебельні 120Н ,але вони засильні,кришку аж відстрілювало(див. відео) поставив 80Н стало краще,але думаю 60Н було б якраз в тєму :)
21сторінка цієї теми,там і ціна десь є...вроді 25грнtwin писав: Де відео дивитись?
Треба спробувати :) А як по витривалості, ще працюють?Sluva писав: 21сторінка цієї теми,там і ціна десь є...вроді 25грн
підтримую!Петро писав:BOXER писав: Розтонуй вікна![]()
![]()
![]()
і стань пенсіонером
такtwin писав: Треба спробувати А як по витривалості, ще працюють?
zelja писав: вже пенсія не видять добре то і розтоновуються
Уасся у нас ше є що і від кого скривати і не палитись....hrdrive писав: панцанчікі уасся в танованих тачілах реальних
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей