врятовало справу те що я не розписався під тим що я ознайомлений з 256 ст.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
свідки є - жінка сестра та її чоловік. В поясненні написав, що не дали скористатися юр.допомогою, а малий ще зняв мою просьбу на відео. Також написав, що не пояснили якусь там статтю 63 Конституції та не надали фото.Maniak716 писав:але якщо в тебе нема ні свідків, ні в протоколі ти не вказав що тебе запеленгували :) ще в полі, ну і головний козир "не дали скористатись юридичною допомогою" тобто не пояснили статтю 256 КУпАП - то це дохлий номер
в позові вказано статтю згідно якої можна не платити :)Жораа писав: При подачі заяви плати щось потрібно?
ок, дякую!Maniak716 писав:в позові вказано статтю згідно якої можна не платити :)Жораа писав: При подачі заяви плати щось потрібно?
зараз позабираю свої дані з позова і кидаю
cat-yellow писав: даю взятку...
а шо за взятку не садять?cat-yellow писав: а шо, презумпцію невинності відмінили?
Скинь сюди, може ще комусь в пригоді станеManiak716 писав: зараз позабираю свої дані з позова і кидаю
якщо не заплатиш і не подаш в суд то подвійнийЖораа писав: а як не заплачу в 15-денний термін штраф, то не буде подвійний? Чи зупинять і скажуть, члму не заплатив?
Петро, та содють-содютьManiak716 писав:cat-yellow писав: даю взятку...а шо за взятку не садять?cat-yellow писав: а шо, презумпцію невинності відмінили?
Міш, ти ж сам мені недавно пояснював про те де ми живем :)
От саме на це і розраховують доблєсніtelko писав:Жораа, та вали заплати ті 255грн. і непарь собі мозок...
ну тут не той маштаб - але судді ще ті учасники парадівcat-yellow писав: Після подій з Юлькою і Юрком
Раз за 10 років можна заплатитиcat-yellow писав: От саме на це і розраховують доблєсні
+1Yuzer писав: Жораа, в оскарженні можна ще використати відповідь Центру Безпеки Дорожнього Руху про те, що всі знаки обмеження швидкості (в т.ч. і на стаціонарних постах ДАІ) мають бути з відповідними дорожніми знаками, які пояснюють причину обмеження (кожен знак має мати пояснення, а не одне пояснення на всі знаки). Я впевнений, що на тому пості знаки обмеження стоять без додаткових знаків (ще не бачив на Західній Україні правильно встановлених)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей