Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
У Львові з маршрутки під колеса легковика випала жінка
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Magnus, ти шо забув як маршрутку фігарив?:-D
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: У Львові з маршрутки під колеса легковика випала жінка
+1. Маю хорошого знайомого старшого дядька-маршрутчика. Так він і спокійно, акуртано водить.Babak писав:бо є і нормальні водії.
Але 70-80% водіїв переважно доїжєючі, яким нас*?ти на все, крім каси.
це вже цікаво! поподробніше!Зюзя писав:Magnus, ти шо забув як маршрутку фігарив?

Sad, but true.
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ми йому нікуйово надвігали тоді)))))Зюзя писав:Magnus, ти шо забув як маршрутку фігарив?:-D
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
ги;) В мене ситуація була їхав я по зеленій в маршрутці ззаду, маршрутка на перехресті випустила пасажира і водій різко почав вирулювати. Тут я чую як машина яка їхала ззаду вже різко тормозить на зустрічній(зупинились в пів метра один від одного). Через 2 хв легковик обганяє маршрутку, зупиняється перед ним, підходить дає в око водію і їде дальше;) Маршрутчік спокійно дальше їхав...Kost писав:Зюзя писав (ла):Magnus, ти шо забув як маршрутку фігарив?:-D ми йому нікуйово надвігали тоді)))))
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Та не забувЗюзя писав:ти шо забув як маршрутку фігарив

Але всіх під одну лінійку неможна ставити......
Мене завжди маршрутчики пропускають

Але всіх під одну лінійку неможна ставити......
Так неможна, але переважна більшість водіїв маршруток незадумуються, що вони людей везуть
,а не мішки з картоплею. Їх виправдовувати неварто. Бо водій, який дбає за безпеку незупиняє десь тутка, а на зупинці зупине. І незупиниться з повною маршруткою, щоб підібрати ще одну гривню, яка стоїть на повороті...
Так неможна, але переважна більшість водіїв маршруток незадумуються, що вони людей везуть

-
- Ім'я:Vasja
Водії бувають вирдки, але дуже часто винні самі люди... та ж сама жінка що випала, якщо б вона нормально зайшла то і в відкриті двері б не вилетіла, скоріше вона вже зайшла в переповнену маршрутку - і водій не забув закрити двері, а просто напросто ця жінка стояла на сходинці і не давала дверям закритись... поки самі люди не порозумнішають і не перестануть робити те все що казав Demyan, до тих пір буде таке ставатись...
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Блін тре було дивитись програму про маршрутки, куріння водіїв, забиті маршрутки і всьо решту сьогодні по 12 каналу. Та програма мене просто розірвала БОМБА!!!!!!!!

Блекджек і все таке!)
Так , але коли ти стоїш годину на холоді і чекаєш пусту маршрутку, то вже через годину ти залізеш в любу повну маршрутку. Впершу чергу має бути маршрутка кожних 3-5 хв, і якби даїшники невідвертали свої морди від маршруток, які зупиняються на поворотах і недозволених місцях, а лупили з них офіційні штрафи кожних 10м, а не заїжали в кінці місяця в кантору за баблом, то все б було набагато краще. І люди не сідали б в переповнені маршрутки, їхали з комфортом за який платять гроші, і не було б стільки дтп. Виноваті всі. Але деколи їдеш з таким водієм, що не впевнений чи ти доїдеш цілим до місця роботи. Для водіїв маршруток неіснує правил дорожнього рухуVasja писав:поки самі люди не порозумнішають і не перестануть робити те все що казав Demyan, до тих пір буде таке ставатись...
- Андрей
- Номер:ВС 8885
- Контактна інформація:
Я сказав би шо нормальних маршрутчиків 9% а всьо остальне бидло доїжжаюче...В нас з VAVANOM тоже була ситуація рік тому на день міста з двома моїми братами їхали по місті в 11вечора нас підрізала маршрутка ,ми їй культурно посигналили він необращав уваги в результаті чого вистроїлась велика після чого ми його підрізали вийшли дали пі..и хотя він тоже отвьорткою відмахувався)))
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Можешь уверенно расчитывать на то что я тебя то же пропушу !!!!!Magnus писав:Мене завжди маршрутчики пропускають
Водилы большинство бояться шутить с такими машинами как у тебя!!!!
Разница между твоим зад.бампером и моим по карману ощутима я так думаю !!!!!

З повагою Black.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей