Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Буси: французи чи німці
RULES
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази
Re: Буси: французи чи німці

Повідомлення RULES » Чет, 23 травня 2013, 14:55

а найсмішніше що бус має нормальну динаміку. турбодизель і його крутний момент рішає. пробував я на ходу віто 2.2сді до 150 шурує дуже навіть нормально і пофіг горка\не горка
VAG вже не той

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 23 травня 2013, 15:06

я не фанат бусошурування, але все ж таки...
Віто 115 чи 120 - валять непогано
Т5 -ий 128 кВт (170+ коней) теж шурує Боже...
Спрінтера є такі, шо дай дарогу...

Тому в багатьох випадках не придурки-буси валять, а "я не можу так, як вони і жаба давить"

A1
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення A1 » Чет, 23 травня 2013, 15:19

а як буси себе поводять на таких швидкостях , коли дорога нерівна і начинає розшатувати, їздив на джипі, реально дуже не приємно?

Novel
Подякували: 0

Повідомлення Novel » Чет, 23 травня 2013, 15:21

FanateG писав: Ну чого, Спринтери 316-418 досить непогано йдуть, так само й Віто 120..не кожна машина зможе потягатися..

Угу! Цілком вірно!
Інколи приходилось на Мазді якраз за такими літати... :facepalm

Хоча маю 108CDI - то овощ, але трактор шо надо (думаю чіупавити чи ні - переконайте). :happy

Хоча чесно кажучи пересідаючи з легкової на бус і на великих швидкостях - це аварійно небезпечний апарат. Чуть вітер і ти руль чіпаєшся всіма руками. Не знаю що за шумахери на Спрінтерах літають, але це реально стрьомно! :boxed
A1 писав: а як буси себе поводять на таких швидкостях , коли дорога нерівна і начинає розшатувати, їздив на джипі, реально дуже не приємно?

Жахливо! В порівнянні з легковою небо і земля. Хороший боковий вітер і їзда на бусі стає дуже і дуже стрьомною... :confused Про драбину взагалі мовчу...
Моя думка - грузові буси не для гонок.

P.S. Висока посадка рішає - при обгонах за "кілометр" видно. Чого якраз бракує в легковому авто.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 23 травня 2013, 15:30

A1 писав: а як буси себе поводять на таких швидкостях , коли дорога нерівна і начинає розшатувати, їздив на джипі, реально дуже не приємно?
A1, мій до 140 - їде, хоть би шо йому...
і 160 їхати може, але я такої швидкості на ньому не люблю... бо вважаю, що бус не для того....

по нерівностям на швидкостях - в плані ходовки - ок, але ехо по машині трохи йде (бо ж буда....) тому трохи шумно (при тому, що авто зашумлене)

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » Чет, 23 травня 2013, 15:54

cat-yellow писав: Тому в багатьох випадках не придурки-буси валять, а "я не можу так, як вони і жаба давить"
ніхто і не писав що буси не валять чи давить жаба.. сам їздив на Т5 2.5tdi 6 ступка то ого -го...
але просто іноді в шоке шо люди творять на Спрінтерах на швидкостях поза 140 та ше й по наших колдобинах :confused

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 23 травня 2013, 16:01

Romko писав: але просто іноді в шоке шо люди творять на Спрінтерах на швидкостях поза 140 та ше й по наших колдобинах :confused

ось з цим цілковито погоджуюсь

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 23 травня 2013, 18:55

Про шо спор? 6 передача, крейсер 120-140 дуже і дуже впевнено почуваюсь! Весь потік стабільну швидкість тримає нижчу 110-120. тому в основному обганяю і місцями блимаю... Шо такого ненормального?
п.с. З буса на всілякі нестандартні ситуації реагуєш швидше...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 23 травня 2013, 19:18

Denja, погоджуюсь
обгін на бусі в рази легший, ями видно за кілометр...

-kesheme-
Ім'я:Антон
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » П'ят, 24 травня 2013, 09:13

cat-yellow писав: обгін на бусі в рази легший, ями видно за кілометр...
...і зустрічні не сліплять, так як у легковушці. Здається, улі там, сидиш всього на пів метра вище, а різниця дуже суттєва.

Пи.Си. в суботу зігнав дальнім на крайній лівій полосі Бориспільської траси W221 на 150 кмч у середній ряд :shout Він напевно потім зупинився і трохи поплакав :D Або як в анекдоті- вийшов, бо думав що стоїть! :shout
www.levelup.lviv.ua

HacK
Ім'я:HacK
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » П'ят, 24 травня 2013, 10:28

-kesheme-, є чим гордитися, думаю він якби хотів міг тебе в таке саме положення поставити, але на бусі ганяти це -- :facepalm

-kesheme-
Ім'я:Антон
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » П'ят, 24 травня 2013, 10:35

HacK, я їздив на 221 і прекрасно знаю що він може. І зробив я це для ''чісто поржать'', а не хвалитись, що я вздьорнув с-класс :facepalm Бориспілька- одна з найкращих і безпечних доріг в Україні, там можна. Крейсер у мене по норм дорозі 110-120.
www.levelup.lviv.ua

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 21 червня 2013, 13:59

VW Transporter стал быстрейшим фургоном Нюрбургринга

УРА! ВАГи ВАЛЯТЬ!

Зображення
Компания Revo и гонщик Деил Ломас установили рекорд «Северной петли» Нюрбургринга среди коммерческих автомобилей. Доработанный фургон Volkswagen Transporter проехал 20,8-километровую дистанцию трассы за 9 минут 57,36 секунды.

Для достижения рекорда на Transporter был установлен новый блок управления двигателем. Благодаря нему с двухлитрового битурбированного дизеля инженерам удалось снять 220 лошадиных сил — на 40 больше, чем у обычного фургона. Помимо этого, на автомобиле поменяли выпускную систему, интеркулер, масляный радиатор и амортизаторы. Место стандартных колес заняли 18-дюймовые аналоги с покрышками Dunlop Direzza.

Зображення

Перед началом заезда на одометре Transporter значился пробег в 80 тысяч миль (128 тысяч 747 километров). При этом перед установлением рекорда фургону пришлось своим ходом проехать 790 километров до Нюрбургринга, а после так же самостоятельно вернуться в Великобританию.

Зображення

Прежний рекорд круга для коммерческих транспортных средств — 10 минут 8 секунд — принадлежал Сабине Шмитц, которая в 2005 году показал это время на Ford Transit. При этом достижение было установлено при помощи суперкара Dodge Viper, который ехал перед фургоном, создавая аэродинамический мешок, что помогало «Транзиту» эффективнее разгоняться.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 01 липня 2013, 23:30

Х...й вас всім на рило тепер, а не буси
http://minrd.gov.ua/diyalnist-/dpa-i-gr ... 99560.html
Запрошуємо до обговорення проекту Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України, щодо оподаткування акцизним податком легкових автомобілів”

10.06.2013 - Інформаційно-комунікаційний департамент
Міністерством доходів і зборів України розроблений проект Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України, щодо оподаткування акцизним податком легкових автомобілів”, який оприлюднений на веб-порталі Міндоходів у підрубриці „Проекти нормативно-правових актів” рубрики „Регуляторна політика”.

Зазначимо, що законопроектом передбачено:

- акцизний податок справлятиметься з легкових автомобілів та інших моторних транспортних засобів, призначених, головним чином, для перевезення людей (крім моторних транспортних засобів, зазначених у товарній позиції 8702 згідно з УКТЗЕД), включаючи вантажопасажирські автомобілі-фургони, гоночні автомобілі, у тому числі автомобілі, за які при ввезенні на митну територію України не було сплачено акцизного податку, які в установленому законодавством порядку, подаються в органи Міністерства внутрішніх справ України для реєстрації або перереєстрації у зв’язку зі зміною моделі цих автомобілів;

- датою виникнення податкових зобов’язань у разі здійснення переобладнання непідакцизного транспортного засобу у підакцизний легковий автомобіль є дата закінчення переобладнання. У цьому випадку акцизний податок сплачується власником такого транспортного засобу митному органу не пізніше дати подання документів до органу Міністерства внутрішніх справ України для реєстрації або перереєстрації”;

- платники акцизного податку при зверненні в органи Міністерства внутрішніх справ України для реєстрації або перереєстрації переобладнаного непідакцизного транспортного засобу у підакцизний легковий автомобіль зобов’язані пред’явити квитанції або платіжні доручення про сплату податку з відміткою банку про дату виконання платіжного доручення”.

Крім того, прийняття проекту закону вдосконалить нормативну базу у сфері митної справи, дозволить уніфікувати процедури митного контролю та митного оформлення, посилить контроль за правильністю класифікації вантажопасажирських автомобілів-фургонів.

З метою виявлення проблемних або неврегульованих питань у зазначеному акті, просимо вас долучитися до громадських обговорень зазначеного законопроекту.

Зауваження та пропозиції до змісту регуляторного акту просимо надавати до 25 червня поточного року за формою, що додається на адресу розробника: поштову – 04119, м. Київ-119, вул. Дегтярівська, 11-г, Департамент митної справи Міністерства доходів і зборів України або електронну – pvenhel@gmail.com (за назвою теми „Проект закону про авто”).

Зауваження та пропозиції також можна надсилати на адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва: поштову – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або електронну – e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

Будемо вдячні за активне обговорення та конструктивну взаємодію.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Форма для надання пропозицій (Завантажити)
Переобладнанню прийде піпа

Бодя
Подякували: 20 рази

Повідомлення Бодя » Вів, 02 липня 2013, 00:01

cat-yellow, прийде то 100%, як і пл бляхам, але думаю до нового року маємо ще час. Ті піцьки зараз на сейшелах, до наступної сесії, ще трохи є, а там бюджет-ху.йджет, короче треба купляти зараз або невер ;)

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Вів, 02 липня 2013, 00:04

Бодя, я вже придбав і щодня надію цьому все більше і більше!

Бодя

Повідомлення Бодя » Вів, 02 липня 2013, 08:17

cat-yellow писав: надію
довго неміг зрозуміти значення цього слова в даному контексті :D , потім зрозумів, що радію :facepalm

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Вів, 02 липня 2013, 08:24

Бодя писав: довго неміг зрозуміти значення цього слова в даному контексті :D , потім зрозумів, що радію :facepalm
так, то було "радію", просто писав з планшетки, тому промазав трохи :)

Бодя

Повідомлення Бодя » Вів, 02 липня 2013, 08:28

cat-yellow писав: писав з планшетки
якщо з айпаду, то розумію %)

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Вів, 02 липня 2013, 08:29

Бодя писав: якщо з айпаду, то розумію %)
так :) :roll :sing

по темі: але найбільш цікавим в тому всьо є те, що ті мудаки думають, що весь поток бабла за переобладнання тепер порулить в їхні ненаситні руки, а по факту, буде, як новими бензиновими автомобілями - ніхто і нічого не робить, ринок стоїть, фінанси в застої...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей