косооким просто що 5 що 4axel писав: А во треба ступицю і гальмівний диск і шо? Одна машина і різна кількість болтів.... ше світ такого не видів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
косооким просто що 5 що 4axel писав: А во треба ступицю і гальмівний диск і шо? Одна машина і різна кількість болтів.... ше світ такого не видів
ахах... а то з чого тобі така честь, шоб я їхав десь де вовки почту носятьAnGeL писав: ту Аксель, приїжджай до мну на стрийську,
Та ти вже з донора зняв одну сідушку і поміняв.AnGeL писав: приїжджай до мну на стрийську, буш мацав ті сідухи і шукав 10 відмінностей - ненайдеш з тебе ящик пива
axel писав: T5-R, Тобі тут можуть розказувати шо я одну фотку знайшов... але їхня прога навіть підтверджує мої слова
та куда там Городку до Львоваaxel писав: ахах... а то з чого тобі така честь, шоб я їхав десь де вовки почту носять
ая, певно що такaxel писав: Та ти вже з донора зняв одну сідушку і поміняв.
а тобі що сієра, що купа гноюApokalipsis писав: косооким просто що 5 що 4
Піввісі повністю взаємозамінні. В мене піввісі від барабанів, а гальма дискові.andriy320e30 писав: і полуосях
тому ти свою заклеїв стікерами в області крил щоб так швидко не згнила?AnGeL писав: а тобі що сієра, що купа гною
ні. Всі взаємозамінні. Тільки ті, що під абс мають зубчатий вінець. і все.andriy320e30 писав:axel, так вроді є грубші є тонші на шліцах
ясно але той вінець скидається і підходить під не абс .тоді тільки різниця в підшипникахaxel писав: що під абс мають зубчатий вінець. і все.
юмора нє понялHonda (43018-SEA-E01)
Ремкоплект сальников цилиндра заднего тормозного суппорта
195 грн.
Тепер зрозуміло, чому ваш японошрот вклякнути не може :)Made In Germany
я б добавив що любе-голубе бмв можна назвати емоційним, а японця емоційного тре вибирати, а то трапляються серед всіх марок унилі какашкиStuff писав: хоча бмв емоційніше, і це для японця мінус
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість