іменно що я і мав на увазі...Danko писав: Найшов то шо шукав!!! -

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
іменно що я і мав на увазі...Danko писав: Найшов то шо шукав!!! -
не путай задній привід сам по собі, і занос.Danko писав: задній привід по суті виграє в поворотах, за рахунок того, що він іде на грані зриву і навіть в зриві.
гирю 100-200кг в багажник, і підніми наддув щоб компенсувати вагу ))AnGeL писав: а шу тут порішаєш?
це байка) якби у тої фієсти була б плита в 200 кг, то він не зміг би навіть покрутитись навколо фішки! для слалома там розвесовка годиться, то для кільця тяжче.vovka писав: недавно від когось чув байку про фієсту на слаломі яка всіх рвала.. ніхто не розумів чого, поки не замітили прикріплену знизу тяжелезну стальну пластину. вот незгадаю від кого я це чув, вроді Льоша чи Ротор розказував )))
Чекай-чекай! Ти ще будови немав, а дітей повний кошик. А на рахунок стимула да-даBOXER писав:неправдаNovel писав: Після женяки розходи збільшаться і на ніштяки грошей не залишатиметься.я після весілля і почав заробляти нормально, і ніштяки купувати, і ремонт в хаті зробив :)
женячка стимул ше той й0пта![/off]
vovka писав: гирю 100-200кг в багажник, і підніми наддув щоб компенсувати вагу ))
та нормальна в тебе підвіска, спочатку на тій навчишся їздити, потім поставиш собі ше крутішу. в салоні таких кренів як на фото не відчутно, але то шо крениться то означає шо підвіска працює, є зацеп з покриттям,бо деякі в поворотах на 3-ох колесах їздилиAnGeL писав: нормальна резина і розпорки теж дадуть своє... всьо, хватить флуду от коли напишу, що всьо, треба щось робити бо машина не повертає тоді будем думати а так всьо гуд. хой хлопці з ЛРТ відпишуться як машина їде і тримається траси, кожен з них проїхав хоча б коло пасажиром. мене НІРАЗУ не зірвало в занос, НЕ знесло морди, кілька разу натупив з тормозами і поїхав прямо, і пару раз переборщив з швидкістю, і вилетів трохи за межі повороту.
AnGeL писав: аморти можна попробувати трохи скрути ззаду, бо я їздив на 4 положенні покругу. ззаду можна спробувати збільшити жорсткість пружин проставками.
Novel писав: Ти ще будови немав
Novel писав: а дітей повний кошик
Danko, ну то переклади шо він там говорить бо ніфіга непонятноDanko писав:Найшов то шо шукав!!! -
速いコーナリングのため後輪駆動。日本車は最高です
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей