я на такому акуратно їжджу і паркуюсьrubilnik писав: на тих трафіках-віваро що через одного рагулі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я на такому акуратно їжджу і паркуюсьrubilnik писав: на тих трафіках-віваро що через одного рагулі
скоріше за все її доступність,сама дешева тачка з тих шо ганяють.Тіпа авто за 10 тик)))rubilnik писав: то що так машина впливає?
MAECTP0, який проїзд, там проїзд ого який широкий, а то віваро не фураMAECTP0 писав: weber, ну фз?! став би як всі, "його" дупа закривала б проїзд...
не однозначно
Може вони звикли, щоб між ногами щось було?MAECTP0 писав: Не зря их так называют
ну проїзд на парковках не такий широкий як дворядна вулиця. Те що трафік довший що за звичні авта що за Тешки ти сперичатись не будеш?!?!? Отже з основного ряду запаркованих він серйозно виступав би й заважав проїзду. Й тоді був би виродком/ідеотом. А так він став щоб не закривати прозд. ІМХО.weber писав: MAECTP0, яке воно відношення має до моєї фотки? DNK, правильно писав.
Весна закінчилась... пора обговорювати в цій темі хто як паркується а не думати шо в кого між ногами.IceQueen писав: Може вони звикли, щоб між ногами щось було?![]()
IceQueen писав: Ім'я: Оксана
Питання "вмілих паркувальників" не залежить від пори року :) Тим більше для мене це взагалі болюча тема, враховуючи що робиться у мене під будинком. А про їхні "міжноги" точно не думалаMAECTP0 писав: Весна закінчилась... пора обговорювати в цій темі хто як паркується а не думати шо в кого між ногами.
намалюй краще.bossjara писав: тут баран не той хто так встає, а той хто ті полоси так намалював
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей