Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
купи нормальні пружини! (для таких поїздок)AnGeL писав: реально я в шоці в середині цього не відчутно. думаю розпорки чуток то виправлять, але то буде крапля в морі. ото думав чого саме мене так кре
які то нормальні? тейни найбільш жорсткі з тих що є в продажі, дальше тільки коловери. стаби грубі по-перше коштують космос, по-друге в мене зі стоковим кріплення з балки вириває через пліуретан, а з товстішим я хз.AntikvAr писав: купи нормальні пружини! (для таких поїздок)
та він тільки їх помалював, ще фарба добре не обсохла, а ти вже пиляти кажешBOXER писав::)AntikvAr писав: пильни пружини!
Вбило...Shpioner писав: rubilnik, ти би бачив як на ті стікери дівки клюють
АНАЛОГІЧНО ВБИЛО... як таке можна написати -AnGeL писав: наскільки я бачив, всі прелі креняться сильно. може з тим мало що зробиш
AnGeL писав:може з тим мало що зробиш
і тому подібне. Людина хоче зробити як краще, і хоче почути думки як правильно зробити.Danko писав: АНАЛОГІЧНО ВБИЛО
AnGeL писав: сфоткаю як передні став вириває кріплення.
привари труби замість стойокAnGeL писав: я думаю з старих амортів зробити самопальні койли, максимально дубові, підібрати пружини або впиляти сток, і поставити міжвиткові проставки, і спробувати таке. ну розпорки то само собою
Зробити можна, але чи воно тобі треба, їздити на табурєтці...AnGeL писав: може з тим мало що зробиш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей