а з цим хтось сперечався?Mihalych писав: Тобто, повинні пропустити всіх, хто їде правіше за вас

курде, я вже збився з рахунку, який раз ми обговорюємо кільце за останні два-три роки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а з цим хтось сперечався?Mihalych писав: Тобто, повинні пропустити всіх, хто їде правіше за вас
на цьому відео добре видно що народ не виконує п.10.3Thug писав: от шо ти постиш? Сам дивився?
З відео зрозуміліше має бутиThug писав:telko, а на словах цього не зрозуміло? Треба відео зняте за 2000 км у іншій країні?
Правильноandrewdor писав:Та с кільцем все вірно, але є і приняти водіями правила ввічливості, якщо я їду в першу або в другу чверть то займаю правий ряд, якщо їду в 3-4 чверть, то лівий ряд з перестроєнням в правий і потім виїзд. В правилах цього немає, але більшість нормальних водіїв так і їде.
правильно, а ті хто їдуть з правого на ліво або розворот на мою думку мудакиandrewdor писав: Та с кільцем все вірно, але є і приняти водіями правила ввічливості, якщо я їду в першу або в другу чверть то займаю правий ряд, якщо їду в 3-4 чверть, то лівий ряд з перестроєнням в правий і потім виїзд.
Це точно. І судячи по безкінечній темі про кільце їх просто навалом. Взагалі цьому питанню забагато уваги приділяєтьсяandrewdor писав: по правилах і по закону звичайно правий, а в реальності просто мудак.
Все правильноandrewdor писав: Та с кільцем все вірно, але є і приняти водіями правила ввічливості, якщо я їду в першу або в другу чверть то займаю правий ряд, якщо їду в 3-4 чверть, то лівий ряд з перестроєнням в правий і потім виїзд. В правилах цього немає, але більшість нормальних водіїв так і їде.
Обїздна біля Метро перед поворотом на Солонку...Thug писав: то де такі ідіоти їздять?
от де поворот на солонку з обїзної а де МЕТРО??? так де то було?telko писав: Обїздна біля Метро перед поворотом на Солонку...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей