Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Prelude 2.0 Turbo
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ремонт - ні
помити - так
помити - так
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Re: Honda Prelude 2.0 Turbo
До обдіу ше можна було шось робити,після ні

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
я просто компресор позичав, і мушу віддати, то шоб потім знов не позичати сьогодні задув і всьо, більше ніц не роблю

Хондоводи настільки сурові....
і так як вже мабуть більшість знає, зібрав ходову до купи і виїхав бо не витримував вже
покишо тимчасово виглядаємо отак:

п.с. як то кажуть нема нічого постійнішого ніж тимчасове
ну власне мені подобається такий її вигляд, ще якби трохи нижче впала було б гуд. ага, ще присобачив поворотніки до пайпів, шоб було видно куда я поверну
навіть і не знаю шо сказати про підвіску: шоб було прям небо і земля то такого нема. але якийсь ефект є
ну заниження не таке як хотілось, але може ще з бамперами і салоном трохи опуститься. хоча мало в то вірю. щоб сказати що стала геть жорстка на тих пружинах - то також ні. якось навпаки стала дуже гарно ковтати і відпрацьовувати всі наші нерівності на дорогах, а раніше її якось козлило, товкло, тепер мягко відпрацьовує. а ну і крени то трохи менші, то само-собою... виїхав на пусту трасу, впік 140, і трохи поперелаштовувався з смуги в смугу - кайф
настільки впевнено машина тримає дорогу, що єдине за що переживаю то за резину, треба широку якусь липучку. але то мабуть здебільшого заслуга амортів - вони таки рішають серйозно, особлио пре те регулювання: 4 - їдеш як на карті, вроді і по рівному асфальті, а підкидає як на фірі
ну але на трасі відповідно див. вище. а на 1 положенні по поганій дорозі їдеш цілком нормально, не товче, не підкидає, підвіска все відпрацьовує на ура
на трасі на швидкості роботу амортів на 1 положенні не перевіряв. пре сам процес тою викруткою крутюлькати))) ага і доречі каяби регулюються по жорсткості як на стиск так і на розтяг, тому вони конкретно стають дубовіші в максимальному положенні. коняки наприклад тільки на розтяг регулюють жорсткість. ну але то таке. з старих амортів певно треба буде зробити якісь койли самопальні, шоб хоть пофоткатись нормально дропнутим
ще помиму того трохи бавлюсь з електрикою, переніс акумулятор в багажник, "плюсовий" кабель взяв від зварювального апарату, тато дав заначку свою, ну короче грубий просто капєц який, і ізоляція там теж відповідна, ножем навіть не хоче різатись. і для чистого спокою його запіндюрив в металеву гофру. і кабелі на динаміки теж в гофру запакував, але вже в звичайну пластикову. ага, ще клеми купив нормальні, за пару дав 40 грн, латунні походу, ну короче гуд. ще бажано новий акумулятор, але поки цей ще тримає 2-3 дня то нехай буде. ну і там потім ще багато чого треба, розібратись з заднім двірником, пару ламп замінити, вивести паралельну кнопку примусового включення вентиляторів, і забабахкати щоб дальнє світило в пів накалу в режимі
"всю дорогу" коли знято з ручника. ще проситься дотяжка вікон і люка, і ціла жменя нових датчиків
ще трохи поклеїв волокном бампера де були якісь тріщини, трохи губу підлатав, і щось воно все мене підзаіпало, сів, проїхався трохи, заїхав на площадку грунтову рядом, трохи по кружляв, і настрій появився
треба ще підкрильники поклеїти волокном, і якось бачок від омивайки скомпонувати в штатне місце, тобто його треба трохи підрізати і заліпити так щоб пайпи проходили нормально.
ще трохи гнітить що довго чекати до покраски, а то є грубо до липня. бо я вже не маю здоровля до тої шпаклівки
але думаю що за той час прийдеться щось доробити до порогів і заднього бампера, щоб було "вровень" з переднім разом з тою губою. ще трохи сам погуглю, подумаю, і буду тут радитись на рахунок того.

покишо тимчасово виглядаємо отак:

п.с. як то кажуть нема нічого постійнішого ніж тимчасове

ну власне мені подобається такий її вигляд, ще якби трохи нижче впала було б гуд. ага, ще присобачив поворотніки до пайпів, шоб було видно куда я поверну

навіть і не знаю шо сказати про підвіску: шоб було прям небо і земля то такого нема. але якийсь ефект є

ще помиму того трохи бавлюсь з електрикою, переніс акумулятор в багажник, "плюсовий" кабель взяв від зварювального апарату, тато дав заначку свою, ну короче грубий просто капєц який, і ізоляція там теж відповідна, ножем навіть не хоче різатись. і для чистого спокою його запіндюрив в металеву гофру. і кабелі на динаміки теж в гофру запакував, але вже в звичайну пластикову. ага, ще клеми купив нормальні, за пару дав 40 грн, латунні походу, ну короче гуд. ще бажано новий акумулятор, але поки цей ще тримає 2-3 дня то нехай буде. ну і там потім ще багато чого треба, розібратись з заднім двірником, пару ламп замінити, вивести паралельну кнопку примусового включення вентиляторів, і забабахкати щоб дальнє світило в пів накалу в режимі
"всю дорогу" коли знято з ручника. ще проситься дотяжка вікон і люка, і ціла жменя нових датчиків

ще трохи поклеїв волокном бампера де були якісь тріщини, трохи губу підлатав, і щось воно все мене підзаіпало, сів, проїхався трохи, заїхав на площадку грунтову рядом, трохи по кружляв, і настрій появився

ще трохи гнітить що довго чекати до покраски, а то є грубо до липня. бо я вже не маю здоровля до тої шпаклівки

AnGeL, приїжай так на покатухи 

xenum.ua
- AnGeL
Петро, я думаю що на КПП мене тормознуть :) хоча сулатн на своїй панді в тернопіль добрався нормально, теж без бампера, правда пиняв кожен і питав щось накшталт: а то спортивна машина? а ви на змагання їдете?
бампера почепляти не проблема, мені просто влом
і так зашибісь
люди, буває, пригальмовують, щоб роздивитись, що то воно таке :)

бампера почепляти не проблема, мені просто влом

доречі про капот, він ще не закінчений, бо довелось віддати балон з вуглекислотою, а свій нема часу заправити. на ньому вже так нормально потріскала фарба від високих температур, нагадаю що літом на ньому можна було сміло стейк готувати, а в дощ він був завжди сухий, тепер ж до нього можна легко дотулитись рукою, і не сильно попектись
приставивши руку до вирізу ДУЖЕ і ДУЖЕ відчутно як звідти йде тепле повітря, а наприклад коли на холосту на місці вмикаються вентилятори то звідти валить такий потік гарячого повітря що можна одяг сушити, а раніше він росіювався по підкапотному просторі і нагрівав все що міг. отож продувається там тепер все суперово, і це зауважте без бампера, а в ньому будуть робитись перегородки щоб все нагнітаєме повітря проходило через радіатор і відповідно виходило тудою, через капот. і ще, показник який засвідчить те що жабра рішає, це температура масла: зимою на майданчику і мороз -20 вона швиденько взлітала поза 110, зараз же при практично аналогічних навантаженнях і температурі за бортом поза +20 неохоче перевалила за 95. хоч вроді і прямого звязку нема, але такий ефект присутній..

- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
КПП в Зборові можна легко переїхати через центр ЗбороваAnGeL писав: Петро, я думаю що на КПП мене тормознуть
- AnGeL
TOTAL_55, а в Запитові? я до львова без бамперів не попаду. хіба з самого срання їхати... але то таке,
AnGeL писав: бампера почепляти не проблема, мені просто влом
- Ім'я:Руслан
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
AnGeL, приіжай нашо тобі ті бампера
багато всього зроблено вітаю ше стільки ж зробити і буде гуд

багато всього зроблено вітаю ше стільки ж зробити і буде гуд

Gleyf,
з того всього проробленого я поняв одне: підготовити кузов під покраску, вивести ідеальні поверхні - то титанічна робота
з мене хватить, най з тим працюють досвідчені майстри своєї справи. воно полюбе вартує тих грошей.

з того всього проробленого я поняв одне: підготовити кузов під покраску, вивести ідеальні поверхні - то титанічна робота

- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
кароче, цепляєш бампера, приїжджаєш на північну, десь там біля мрео кидаєш бампера в кущі, їдеш як корч, опісля лізеш в кущі, якшо цигани не вкрадуть береш бампера і цеплаєш назад і їдеш додому

- AnGeL
b_andriy,
а варіант

а варіант

AnGeL, їдь і пофіг,я певно в неділю без ручки приїду і замка на дверях
,бо ше трошки є роботи з дверми 
Або на анлгійських номерах привалимо

Або на анлгійських номерах привалимо

xenum.ua
- AnGeL
Петро, я от ще думаю чи то приїжджати в неділю на покатухи. просто там ще горить ґвовт заміна масла, і пильників двох. ну і прокладки-сальніки і т.д. короче то треба обовязково пофіксити, щоб їхати в Тернопіль 

короче походу не встигну де неділі пофіксити то, як думаєте, нічого страшного не станеться якщо спочатку просто поміняю мастило, а пізніше вже після тернополя поміняю ті сальники які зараз трохи протікають? бо мені здається що то не феншуй, але реально не встигну то зробити, бо не приїхали ще. а в тернопіль їхати хочеться 

AnGeL, а шо буде в Тернополі???
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
AnGeL, не повіриш, але вигляд зараз суперський!
:) бойовий танчик :)
:) бойовий танчик :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей