P.S. В них мигалки були виключені, та й їхали не швидко...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А перш чим переходити дорогу ти переконався що машини тебе вирішили пропустити ? Той ДПС що отак із-за угла виїхав дав по педалі і на тебе ?Breaker писав:от і перехожу я дорогу по пішохідному переході, і ледве встиг відскочити назад як мене чуть не збила машина ДПС (Дорожньо Патрульної служби)
+1, ше б машину заставили ремонтувати і ше шось би придумали....A1 писав:Breaker, ти був би не правий, і вних би в друг в протоколі стали б мигалки включені і їхали б вони на дуууже важливий виклик
100%, якщо при загибелі людини вони міняють протокол і роблять винуватим пішохода, який по всім правилам переходив дорогу, то подумай.,.CAT писав:+1, ше б машину заставили ремонтувати і ше шось би придумали....
да не з за угла, я думав що він зупиниться, бо не дуже швидко їхали, тільки вийшов на дорогу почав переходити, а він давай їхати прямо на мене, роблячи вигляд що мене не бачитьvovka писав:А перш чим переходити дорогу ти переконався що машини тебе вирішили пропустити ? Той ДПС що отак із-за угла виїхав дав по педалі і на тебе ?
саме так і буде.Glibko писав:Breaker,
як миленький витянеш грошики і заплатиш .....
A1 писав:ukrmail, ви все ще вірити в номера служби довіри? Тоді ми їдемо до Вас!![]()
В службі довіри мають глибоко вдупі на кого записати звернення. У разі чого мудак який поступив неправильно дорого буде відкуплятись і наступного разу подумає двічі перед тим як хамити.A1 писав:ukrmail, ви все ще вірити в номера служби довіри? Тоді ми їдемо до Вас!![]()
ну і [цензура].... в світі все колись вертається... нічо просто так не буває... сьогодні вони мене на пішоходному не пропустили, а завтра в них машина зламається...Glibko писав:Breaker,
як миленький витянеш грошики і заплатиш .....
вы не в курсе? это же специальная служба по очистке генофонда. сейчас проводится эксперимент во львовской области. в случае положительного результата, будут сформированы управления по всем крупным городам украины. читайте новости.Breaker писав:Я був в шоці...![]()
![]()
йду я сьогодні зранку на стоянку... десь година 8.00... от і перехожу я дорогу по пішохідному переході, і ледве встиг відскочити назад як мене чуть не збила машина ДПС (Дорожньо Патрульної служби),
здається, то була темно-фіолетова 99-та... номерів не записав, але то якось розізлило... от цікаво в разі якщо б мене вони збили, то якби ця ситуація розглядалась і хто був би не правий: я, бо йшов по переходу чи вони???
![]()
![]()
![]()
P.S. В них мигалки були виключені, та й їхали не швидко...![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей