А крены кузова в поворотах учитывали,когда покрышка начинает работать в другом пятне на покрытии ? :)T5-R писав: бо на балці колеса всерівно не підвертються так як на незалежній..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А крены кузова в поворотах учитывали,когда покрышка начинает работать в другом пятне на покрытии ? :)T5-R писав: бо на балці колеса всерівно не підвертються так як на незалежній..
Может что подкисло / отошло (контакт на фишке и т.д.).UncleSam писав: Кілька днів тому пропав сигнал від лямбда-зонду.
А расходом потом мучений не будет ?UncleSam писав: Думаю що робити - купити новий (255 грн) чи програмно його взагалі відключити та підкоректувати прошивку?!
Теперь синусоиды зашкаливают ?UncleSam писав: Задерли кути по саме неможу
Які синусоїди?Black писав:Теперь синусоиды зашкаливают ?UncleSam писав: Задерли кути по саме неможу
Ну если так то - это меня радует, а отверстие за лямду нужно обязательно закрыть :)UncleSam писав: Відключений ДК (лямбда) та підкоректована програма (детальніше треба в Діми питатись).
Мене цілком влаштовує як їде авто а також розхід.
Стару лямбду вкручу і нехай там собі живе)Black писав:Ну если так то - это меня радует, а отверстие за лямду нужно обязательно закрыть :)UncleSam писав: Відключений ДК (лямбда) та підкоректована програма (детальніше треба в Діми питатись).
Мене цілком влаштовує як їде авто а також розхід.
В мене там дві дирки - під сток лямбду, яка тепер буде муляж, та під ШДК для настройки.Ziro-cool писав:UncleSam, заварить дірку? лямбду на помойку,
норм тачка, (перещупав в Рулі, поки тебе не було :) ), ті уплотнітелі в передніх пройомах шось помагають?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей